Goodiebag from Stellarium

So, i finally got my hands on Stellarium candles. They are so pretty 🙂 And oh-my-god how good they scent. And a while back i wond Dr Hauschka notebook from Stellarium which is so beautiful. Who doesn’t know: notebooks and pencils are kind of  my thing. Whenever someone asks me what to bring as a souvenir or for birthday or special occasion, i always say that some beautiful notebook or special pencils are foolproof! Always!
And Stella put some extra things in my goodiebag as well, like an AVON lipstick-palm, dior masscara, AVON creme, and bunch of samples from perfumes and so on. Thank you, Stella, the bag brought me a huge smile on my face 🙂
Niisiis. Lõpuks sain oma näpud Stellariumi küünla külge. Need on laivis veelgi armsamad. Ja te ei kujuta ette kui hea lõhn sel on. Ma küll ei raatsinud põletada, aga puhtsalt niisama on need juba hullupööra head! 😛
Pluss oli Stellalt saadud kotikeses veel natuke aega tagasi võidetud Dr Hauschka märkmik, mis on nii minulik. Kes veel ei tea, siis erinevad vahvad märkmikud ja pastakad on väga minu teema! Ükskõik kes küsib, mida tuua suveniiriks või mida kinkida- pastakad ja märkmikud on lollikindel valik. ALATI!
Pluss lisas Stella kotikesse veel AVONi huulepulga-palsami, AVONI kreemi, diori ripsmetušši (mis läks suure naeratusega mu emale, kuna mina kahjuks end ei meigi, peale huulepulga ja kulmuvärvi) ning lisaks veel hunnik lõhnatestereid. Siinkohal tahaksin tänada Stellat selle vahva kotikese eest, tõi suure naeratuse näole!Sun is really motivating 😀 / Päike on väga motiveeriv!

Oh and Happy Independence day! / Ahjaa, head iseseisvuspäeva!

4 thoughts on “Goodiebag from Stellarium

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.