Highway don’t care

I can almost smell spring coming / Ma peaaegu tunnen kevade lõhna juba 🙂

In spring i’m going to buy myself RIGHT sunglasses from instru (when they have their annual sunglasses, with proper seeing-glasses, sale) so i can freely wear them all the time. I do wear my sunglasses, but i tend to avoid them because for me they are just a little uncomfy because i can’t see that well then and i avoid lenses 🙂 
Sel kevadel kavatsen endale instrust (siis kui neil on iga aastane päikeseprillide allahindlus- koos nägemisklaasidega) osta õiged päikeseprillid kuna jätkuvalt poolpimedale, nagu mulle, on igasugune abi silmadele teretulnud. Nimelt igasugune liiga tugev valgus on silmadele väga kahjulik ja ma ei saa endale enam väga palju silmanägemise kehvenemist lubada 😉
Ma kannan küll oma päikeseprille, aga kipun neid vältima kui suurt tuju pole, kuna minu jaoks on nad siiski natuke ebamugavad kuna siis ma ei näe väga hästi ja läätsi ma väldin. St ma pole kunagi läätsi kandnud ja ilmselt ei kavatse ka .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.