Warm spring

I’m not often impressed or even satisfied with my camera lens (without any extensions) , but every once in a while it manages to make me smile!
Ma ei ole kuigi tihti rahul oma kaamera objektiiviga (ilma igasuguste lisadeta), aga vahel suudab ka see mulle naeratuse näole tuua!

Water bottle. You know, because taking pictures is really exhausting ;D Actually it is more than you’d ever expect it to be. I mean, for me everything is a potential ‘victim’ and whatever, wherever, whenever it is, i have to get there. Like today, this little leaf on the first picture, i had seen it many times in my almost crumbling shed, that holds some ‘firewoodcrap’. But the leaf was so beautifully positioned, with all beautiful lighting and surroundings. So i had to climb and stay steady without dropping down myself. This is just one of many examples. Sometimes i find myself (winter) actually walking half a mile to get to one blade of grass, in half-meter snow. But for me it’s so fun and something that i just need-want to do 😀
Vee pudel. Teate küll, selleks, et pildistamisega kaasnevat suurt janu kustutada ;D Tegelikult on looduses pildistamine keerulisem kui arvata oskab. Minu jaoks on ümberringi kõik võimalikud pildistamis-ohvrid. Kus, millal, misiganes. Tänase näiteks tuues. Esimesel pildil olev leheke paikneb mu ühes poollagunevad kuuris kus on hunnikus ‘põlemis-materjalist-jama’. Olen seda lehekest tähele pannud juba mitu nädalat. Õhtuse päikesega on see ideaalne pildistamisobjekt. Valgus, postitsioon, taust, nii minulik. Aga, et seda korralikult pildistada on vaja turnida suures hunnikus pilbastas, mis kipuvad lagunema, libisema jms. Kokkuvõttes on pildi tegemise protsess väga väsitav. Mul on peas isegi potentsiaalsed tsenaariumid läbi mõeldud, et mis siis saab kui ma kukun näiteks kuskil jääl või antud juhtul pilpahunniku otsas. Sellistel hetkedel on vaja mõelda pigem kaamerale kui iseendale. Tõenäosus, et midagi väga tõsist minuga juhtus on kordades väiksem, seega on ikka läbi mõeldud, et kui lendan siis kiirelt lennuta kaamera kuskile lume sisse vms 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.