Business cards

Just a footnote for the song. I know it’s not like me to like that song. But i do. I’ve always liked it. It’s really really old and it always reminds me when i was younger (i find myself more and more often remembering the when-i-was-younger moments)
Lihtsalt kerge kõrvalmärge laulu kohta. Ma tean, et see pole üldse minulik sellist muusikat kuulata ja veelvähem, et see ka reaalselt meeldiks. Aga see laul on mulle alati meeldinud. Ma arvan, et see ei ole ainult laul ise, vaid ka see, et see meenutab kui noorem olin (ma leian enda aina enam meenutamas siis-kui-olin-noor momente :D)Today i was designing one business card (?) and i love it. I haven’t done many of them, but i instantly loved it. I did one for myself but i had too much freedom in hand so it wasn’t that challanging and there was noone but me judging the result. But when i started to make them to others… i just fell in love. It’s so little and somehow so risky. Businesscard is the first impression you can give to a client and if that’s crap the call may not come 😉 And i love that it’s all about that little detail. Business cards can’t usually be too provocative (there are ofcourse exceptions) so you have to nail the the entire design with SOMETHING. And it’s so appealing, at least for me. So if you ever need one, please do order ;D

Täna tegelesin ühe visiitkaardi disainimisega ja ma pean ütlema, et ma jumaldan seda. Tõsiselt. Ma pole neid kuigi palju teinud, aga need mõned on olnud superelamused . Muidugi olen teinud paar tükki endale, aga see pole see sama, kuna siis on liiga palju vabadust tegemisel ja pole kedagi teist kes kritiseeriks. Aga kui hakkasin teistele tegema siis koheselt tundsin ära midagi, mis mind väga tõmbas. Visiitkaart on isiku-ettevõtte.. esmamulje (võibolla mitte ainuke, aga kindlasti üks kõigist) ja kui see on täielik jama siis ei pruugi ka seda kõnet tulla 😛 Ja ma jumaldan, et visiitkaart on totaalselt kinni detailis. Tihti pead otsustama kaardi vaid ühe detailiga, kuna enamjaolt on soovid ja soovitused minimalislik. On muidugi erandeid, aga üldiselt peaks olema visiitkaart ikka silmale hea vaadata ja mille valge taust ja must kiri, kõik. Ja see risk on mulle nii ligitõmbav 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.