Dilemma between Vans & Converse

Ma ei oska isegi sõnadesse panna kui raske on otsustada kahe parima vahel. Täiesti võrdne valik minu silmis.  Pluss hinnaklass sama. Aga puhtalt sp, et esimesed kreemikas-neoon-roosad (üsna täpselt see toon mis pildil, nägin juba sportalndis ehk mitte häiriv neeon mis teil ehk silme-ees) kipun nende poole minema 😛

4 thoughts on “Dilemma between Vans & Converse

 1. Need esimesed, kindlasti, kohutavalt ilus värv! 🙂 Ja aitäh hea idee eest, Vans on mu vana lemmik juba eelkõige mugavuse pärast. Alumised tunduvad ka väga popid olevat praegusel ajal, aga küll jõuab, eksole 😉

  Like

 2. Jah, mind tiris ka see värv. See toon on küll täpselt sarnane toon (ei ole kuigi palju seda nö pildistamis tooni vahet), aga puhtalt silmailu pärast soovitan neid oma silmaga minna vaadata, nende toon on tõesti super! Samad jalanõud on ka sinises toonis (nii meestele kui naistele)
  Teine on väga vana ja pigem klassikaline vabanõujalats ja sp on need mulle alati meeldinud. Sp langengi puhtalt Vans papude poole kuna armas toon ja üks tuleb ju valida kuidagi 😀 Üki-kaki-kommi-nommi põhimõtteliselt 😛

  Like

 3. Ma vist kaldun rohkem Converse poole. Vans i värv on muidugi üle kõige aga saas concerse kuidagi…neutraalsem…et lõpuks saad neid palju rohkem kanda ja läheb palju rohkemate asjadega kokku 😛

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.