Drawing with missed passion

So i finally had the time and motivation to pick up a pencil and freakin’ draw something. It’s an order. I totally forgot to capture the finished picture before i sent it on it’s way. It was A2. 
I did realize that i can’t leave so big pauses between drawings. I seriously felt really uncomfy making this and i do sadly think that it affected the outcome. Like i said i can’t leave so much time between drawings, i feel like i’m taking a step backwards with my abilities when i do that. 
But on the other hand, it was good to draw again, still feels like reading a physical book for me- calming and i can just focus on ONE thing for hours ( i don’t tend to think about other stuff then)
Niisiis, lõpuks ometi leidsin aega ja motivatsiooni võtta vastu joonistus-tellimus. Kahjuks unustasin lõpptulemuse jäädvustada- nii minulik, eriti tellimuste puhul. See oli A2 formaadis (minu lemmik formaat joonistamiseks). Avastasin seda tööd tehes, et väga rumal on jätta nii suuri pause joonistuste vahele. Ma tundsin end üsna ebakindlana ja ise arvan, et ka lõpptulemus sai pisut kannatada. Nagu just ütsin’, ei saa ma enam nii suuri pause jätta. Tunnen nagu oleksin arengus pigem sammu tahapoole astunud, mis on minu jaoks äärmiselt kurb. Aga loodetavasti õpin oma veast ja hakkan pliiatsit taas tihedamini kätte võtma!
Peale selle kõige negatiivse oli siiski ka positiivseid tundeid. See pääsemise effekt on siiski alles. Minu jaoks on ikka ja jälle joonistamine nagu füüsilise raamatu lugemine, kus sa võtad aja maha nii, et sa ei pea võitlema sellega, et millestki muust ei mõtleks. Mitmed tunnid pausi ajule 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.