Favorite nail product

This nailpolish has been my favorite for a while now. You won’t get the true color here ofcourse. It’s so special, especially with two layers. It’s kind of special red-orange-pink mixture. Just bought my third bottle 😛
See küünelakk on olnud mu lemmik juba päris pikalt. Ma avastasin selle vist umbes aasta tagasi. Siin pole päris tõene toon. Sellel on selline hästi mõnus punakas-orantžikas-roosakas toon. Selline mõnusalt särav. Eriti ilus on see kahekihilisena küünel. Just ostsin juba kolmanda pudeli 😛

2 thoughts on “Favorite nail product

 1. cococherry

  mina avastasin selle ka vist mingi… mm vb isegi kaks aastat tagasi. suvalt hakkas selveris toiduostude kõrval silma ja korvi ma ta panin – super värv suveks (ja üldse tegelt) ja püsib peal ka kenasti!

  Like

 2. Ann Buht

  Jaa, ma ka selverist toitu ostes avastasin selle 😀
  Ma olen soetanud läbi aja vist pea kõik selle lotus seeria küünelakid ja see on minu arust kõige püsivam. Pastelsed toonid ei püsi juba sp nii hästi peal, et nad on sellised paksemad ja tihedama tekstuuriga (pluss teised on kordades kiiremini paksus läinud, antud lakk pole mul siiani veel nii lõpu leidnud, et on hakanud paksuks minema)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.