With love, Steffani

To begin, whoever hasn’t visited Pärnu’s Steffani pizza place, i deeply recommend it. I’ve been living in Pärnu and near Pärnu for four years and one place that always brings a proud smile on my face is Steffani. For many people it’s pretty much old news and that doesn’t even matter. For me that place always associates with warm service and kind waitresses (staff). Of course the food is amazing as well (although i wouldn’t wanna eat it too often, it would lose it’s value), but i so love the environment (how they manage to make crap look so amazing is still utopia :D) and the people. But i think that’s pretty much why they are known so well. They’ve managed to build something extraordinary.
Alustaksin sellega, et kesiganes pole veel juhuslikult jõudnud oma elu jooksul külastada Pärnu Steffani pitsabaari, siis sügavalt soovitan see ära proovida. Olen ise elanud Pärnus ja Pärnu lähistel juba neli aastat ja Steffani on alati koht, mis toob mulle uhke naeratuse näole. Paljudele on see loomulikult vana uudis-teema, aga see polegi oluline. Minu jaoks seostub selle paigaga alati soe teeninud ja väga sõbralikud-vahvad teenindajad. Loomulikult on ka lihtne toit omaette elamus (kuigi väga tihti ma neid ei sööks, siis kaotab see oma väärtuse nagu iga asjaga). Kuid ma armastan siiski üle-kõige seda keskkonda (kuidas nad on loonud hunnikust jamast midagi nii vahvat on mulle siiani täielik utoopia). Kuid ilmselt ongi need asjad, mis teevad selle koha nii populaarseks. Nad on saavutanud midagi imelist seal 😀

Kohustuslikud turistikad 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.