2 thoughts on “Blossoms

  1. haha siuksed nunnud! ma just eile sรตitsin kuskilt suvalisest pรตllust Piibe maantee รครคres mรถรถda ja silmasin ka รผht kiisut vรตilillepรตllul – nii nunnu oli vaadata, kuidas รผks must pea kollaste tupsude vahel kiikab ๐Ÿ™‚

    Like

  2. Heh ๐Ÿ˜€ Mul siin koguaeg peanupp ainult paistab kuna pole veel jรตudnud esimest korda niita. ร•unapuuaias aga ei niideta รผldse ja seal nad siis kaovadki รคra ๐Ÿ˜€ Suurem kiisu saab ise รผles alla hรผppamisega hakkama et nรคha kuhu poole liikuda, aga noorem nรคeb alles esimest korda vist nii kรตrget massiivset mรผรผri ja sestap kukub pidevalt kisama kuna ei mรตista kuhu suunas liikuda (tunnetus vaist pole veel nii arenenud :D)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.