2 thoughts on “Blossoms

  1. haha siuksed nunnud! ma just eile sΓ΅itsin kuskilt suvalisest pΓ΅llust Piibe maantee ÀÀres mΓΆΓΆda ja silmasin ka ΓΌht kiisut vΓ΅ilillepΓ΅llul – nii nunnu oli vaadata, kuidas ΓΌks must pea kollaste tupsude vahel kiikab πŸ™‚

    Like

  2. Heh πŸ˜€ Mul siin koguaeg peanupp ainult paistab kuna pole veel jΓ΅udnud esimest korda niita. Γ•unapuuaias aga ei niideta ΓΌldse ja seal nad siis kaovadki Γ€ra πŸ˜€ Suurem kiisu saab ise ΓΌles alla hΓΌppamisega hakkama et nΓ€ha kuhu poole liikuda, aga noorem nΓ€eb alles esimest korda vist nii kΓ΅rget massiivset mΓΌΓΌri ja sestap kukub pidevalt kisama kuna ei mΓ΅ista kuhu suunas liikuda (tunnetus vaist pole veel nii arenenud :D)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.