2 thoughts on “Blossoms

  1. cococherry

    haha siuksed nunnud! ma just eile sõitsin kuskilt suvalisest põllust Piibe maantee ääres mööda ja silmasin ka üht kiisut võilillepõllul – nii nunnu oli vaadata, kuidas üks must pea kollaste tupsude vahel kiikab 🙂

    Like

  2. Ann Buht

    Heh 😀 Mul siin koguaeg peanupp ainult paistab kuna pole veel jõudnud esimest korda niita. Õunapuuaias aga ei niideta üldse ja seal nad siis kaovadki ära 😀 Suurem kiisu saab ise üles alla hüppamisega hakkama et näha kuhu poole liikuda, aga noorem näeb alles esimest korda vist nii kõrget massiivset müüri ja sestap kukub pidevalt kisama kuna ei mõista kuhu suunas liikuda (tunnetus vaist pole veel nii arenenud :D)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.