I’m so tired

Hei. Tahtsin teile teada anda, et minust saab nüüd suvel üsna harva kuulda. Nimelt sain kauaoodatud töö endale ja see on täpselt sama hirmutav ja raske kui põnev. Töötunnid on pikad ja alguses majandan ja hoian tervet galeriid mina ülal, nii et ma loodan, et ma selle alla ei upu. Aga selle kõrvalt on üsna ebatõenäoline arvata, et ma suudan veel näiteks tellimustöid vastu võtta. Ning neis osas ma üldiselt panen end puhkusele hetkel. Valikuliselt võibolla mõne tellimuse võta vastu, aga ma ei jääks lootma. Juba täna poole päevase tööpäeva järel olen ma lihtsalt nii surnud (puhtalt juba sp et 5tundi sain niipalju informatsiooni, et sinna peanupu sisse ei mahu vist midagi enam. 
Täna meelitasin end isegi millegi ‘magusaga’ apollost. Hetkel ei taha isegi ing.keeles kirjutada, sest tahan nobedalt raamatu taha minna ja siis umbes kolm minutit hiljem magama jääda 😀

Natuke kodust tööd 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.