Tasty and italian

Hey. I figured that if i don’t wanna abandon you completely i must share work with you. As i’m spending 90% of my summer in an amazing gallery i really have no time to do something else. 
But we have some amazing events here that are worth capturing (i sound like a promotion commercial :D)
Yesterday we had a winetasting in our gallery. It’s an event that spreads all over Haapsalu for couple of days. The wines are all Italian and they come and share the wines themselves. They do have a competition as well, but i’m not so much aware about the details. But we had some quality time with italians, italian wines and music. Even i tasted one wine (as i was on my job-post i didn’t taste the wine much, but i did taste the cheese) and it was red (and i don’t drink red wine) and it was delightful.
Hei. Ma mõtsin siin, et kui ma ei taha teid täielikult maha jätta siis pean teiega jagama oma töömomente. Ma olen 90% suvest siin niiet mul pole kuigi palju aega kuskile minna või teha. Aga siin on nii vahvaid tegemisi, et miks mitte jagada (kõlan nagu promoreklaam :D)

Igatahes, eile oli meil siin veini degusteerimine. See on selline üritus mille raames on eripaikades eri veinid ja seda paar päeva. Toimub ka mingi võistlus parima veini nimel, aga sellest ma väga detailselt ei tea, nii et ei hakka parem luuletama. Aga kõik on Itaalia veinid ja meilgi pakuti eile mitut Itaalia veini. Tegijad tulid ise kohale pakkuma ja te ei kujuta ette kui vahvad nad on. Itaalia on juba nii kaua mu unistuste paik olnud ja itaalia keelt kuulates hakkas kohe ila jooksma 😀 Isegi mina maitsesin üht veini (kuna olin tööpostil siis loomulikult muidu ei maitsnud, peale juustut, ofcourse) ja see oli punane (mina ei ole punase veini armastaja) ka IMELINE.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.