Take a walk with me

However fun it is to capture a human on a picture, it doesn’t even come close to the feeling when i’m having some ‘alone’-time with nature 🙂 I’m in my own little bubble in there, even when i’m with someone. I got home early from work today so i had some daylight time to go and have some fun with the camera. I joined with my parents as they were heading out for a walk with our dog. 
Ükskõik kui vahva on inimest pildile jäädvustada ei ole see ligilähedal ka mitte tundele kui ma olen loodusega ‘üksi’. Ma olen täiesti omas mullis koos kaameraga, isegi kui seltskond ‘ripub’ küljes. Sain täna töölt varem tulema ja oli ikka veel päevavalge, võimalus mul minna ja natuke pildistada. Ühinesin vanematega, kes viisid koera jalutama.

There are SO many strawberries 

Oravapoisike(tüdruk), kes oli nii julge, kuigi all puu all tuterdas suur koer. Pilti lasi ta teha seni kuni ise ära väsisime. Ma arvan, et ta oleks seal püsinud ka seni kuni ma oleks käinud kodus ja toonud parema objektiivi 😀

Tean, et pilte on palju ja suurt erinevust pole, aga oravat pole ma kunagi pildile nii saanud 🙂

Can you see it? It seems like s/he’s smiling / Kas märkate ta laia naeratust? Oleks justkui multifilmist välja hüpanud

Sorry for the quality, it’s a cutout, so i could show him/her from close angle / vabandan halva kvaliteedi pärast, aga see on väljalõige suurest pildist. Lihtsalt, et näidata teda lähedalt 

My first strawberries

Sorry for that poor excause of a manicure 😀

5 thoughts on “Take a walk with me

  1. Ta oli tõesti üks vahva sell. Märkimisväärne oli see, et mu hullumeelne koer lõhverdas all ja pisike karvakera ei teinud teist nägugi (tegu polnud mingi linnavahelise pargiplatsiga, kus loomad on justkui kodustatud ja ronivad sülle)

    Like

  2. Mulle just tuli meelde kui räigelt ära söödud ma peale seda olin, sääskede poolt siis 😀 Tol hetkel oleks võinud karu ka rünnata, aga ma poleks tähele pannud 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.