Take a walk with me

However fun it is to capture a human on a picture, it doesn’t even come close to the feeling when i’m having some ‘alone’-time with nature πŸ™‚ I’m in my own little bubble in there, even when i’m with someone. I got home early from work today so i had some daylight time to go and have some fun with the camera. I joined with my parents as they were heading out for a walk with our dog.Β 
ÜkskΓ΅ik kui vahva on inimest pildile jÀÀdvustada ei ole see ligilΓ€hedal ka mitte tundele kui ma olen loodusega ‘ΓΌksi’. Ma olen tΓ€iesti omas mullis koos kaameraga, isegi kui seltskond ‘ripub’ kΓΌljes. Sain tΓ€na tΓΆΓΆlt varem tulema ja oli ikka veel pΓ€evavalge, vΓ΅imalus mul minna ja natuke pildistada. Ühinesin vanematega, kes viisid koera jalutama.

There are SO many strawberriesΒ 

Oravapoisike(tΓΌdruk), kes oli nii julge, kuigi all puu all tuterdas suur koer. Pilti lasi ta teha seni kuni ise Γ€ra vΓ€sisime. Ma arvan, et ta oleks seal pΓΌsinud ka seni kuni ma oleks kΓ€inud kodus ja toonud parema objektiivi πŸ˜€

Tean, et pilte on palju ja suurt erinevust pole, aga oravat pole ma kunagi pildile nii saanud πŸ™‚

Can you see it? It seems like s/he’s smiling / Kas mΓ€rkate ta laia naeratust? Oleks justkui multifilmist vΓ€lja hΓΌpanud

Sorry for the quality, it’s a cutout, so i could show him/her from close angle / vabandan halva kvaliteedi pΓ€rast, aga see on vΓ€ljalΓ΅ige suurest pildist. Lihtsalt, et nΓ€idata teda lΓ€hedaltΒ 

My first strawberries

Sorry for that poor excause of a manicure πŸ˜€

5 thoughts on “Take a walk with me

  1. Ta oli táesti üks vahva sell. MÀrkimisvÀÀrne oli see, et mu hullumeelne koer láhverdas all ja pisike karvakera ei teinud teist nÀgugi (tegu polnud mingi linnavahelise pargiplatsiga, kus loomad on justkui kodustatud ja ronivad sülle)

    Like

  2. Mulle just tuli meelde kui rΓ€igelt Γ€ra sΓΆΓΆdud ma peale seda olin, sÀÀskede poolt siis πŸ˜€ Tol hetkel oleks vΓ΅inud karu ka rΓΌnnata, aga ma poleks tΓ€hele pannud πŸ˜€

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.