Take a walk with me

However fun it is to capture a human on a picture, it doesn’t even come close to the feeling when i’m having some ‘alone’-time with nature 🙂 I’m in my own little bubble in there, even when i’m with someone. I got home early from work today so i had some daylight time to go and have some fun with the camera. I joined with my parents as they were heading out for a walk with our dog. 
ÜkskĂ”ik kui vahva on inimest pildile jÀÀdvustada ei ole see ligilĂ€hedal ka mitte tundele kui ma olen loodusega ‘ĂŒksi’. Ma olen tĂ€iesti omas mullis koos kaameraga, isegi kui seltskond ‘ripub’ kĂŒljes. Sain tĂ€na töölt varem tulema ja oli ikka veel pĂ€evavalge, vĂ”imalus mul minna ja natuke pildistada. Ühinesin vanematega, kes viisid koera jalutama.

There are SO many strawberries 

Oravapoisike(tĂŒdruk), kes oli nii julge, kuigi all puu all tuterdas suur koer. Pilti lasi ta teha seni kuni ise Ă€ra vĂ€sisime. Ma arvan, et ta oleks seal pĂŒsinud ka seni kuni ma oleks kĂ€inud kodus ja toonud parema objektiivi 😀

Tean, et pilte on palju ja suurt erinevust pole, aga oravat pole ma kunagi pildile nii saanud 🙂

Can you see it? It seems like s/he’s smiling / Kas mĂ€rkate ta laia naeratust? Oleks justkui multifilmist vĂ€lja hĂŒpanud

Sorry for the quality, it’s a cutout, so i could show him/her from close angle / vabandan halva kvaliteedi pĂ€rast, aga see on vĂ€ljalĂ”ige suurest pildist. Lihtsalt, et nĂ€idata teda lĂ€hedalt 

My first strawberries

Sorry for that poor excause of a manicure 😀

5 thoughts on “Take a walk with me

  1. Ann Buht

    Ta oli tĂ”esti ĂŒks vahva sell. MĂ€rkimisvÀÀrne oli see, et mu hullumeelne koer lĂ”hverdas all ja pisike karvakera ei teinud teist nĂ€gugi (tegu polnud mingi linnavahelise pargiplatsiga, kus loomad on justkui kodustatud ja ronivad sĂŒlle)

    Like

  2. Ann Buht

    Mulle just tuli meelde kui rĂ€igelt Ă€ra söödud ma peale seda olin, sÀÀskede poolt siis 😀 Tol hetkel oleks vĂ”inud karu ka rĂŒnnata, aga ma poleks tĂ€hele pannud 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.