Missing blogging

I haven’t had time to properly blog for so long and i’m really starting to miss it. I literally have like 10 posts pending and i have like zero time to make a larger and more meaningful entry than 4 pictures and some lame excause. Even now i’m coldly robbing time.
Mul pole juba nii kaua aega olnud midagi blogida ja ma hakkan seda aina enam igatsema. Mul on võimalikud 10 postitust järjekorras ja mul pole mingit aega nende realiseerimiseks. Postitused nelja pildi ja kehva vabandusega on kõik, mida saan oma varastatud aja arvelt kokku panna.
PS! Head tulevat Jaani!

2 thoughts on “Missing blogging

 1. cococherry

  uhh ma tean seda tunnet! ja siis lõpuks jõuab asi selleni, et see postitus juba justkui vananeb.. ja praegu on üldse paras tüütus see, et mul ikka veel arvutit pole 😦

  Like

 2. Ann Buht

  Kusjuures väga palju aega mattub mul enda läpparisse. Töö asjus on vaja palju igast asju saata ja teha, aga minu iga päevaga vanemaks jääv läppar on omadega seal maal, et kannatab vaid delfis jõlkumist ja juutuubis kuulamist. Sestap loodan, et saan tuleva kuu algul endale uue kaunitari ja ehk ka selle arvelt mõne vaba minuti juurde, mille mu hetkene arvuti külmalt röövib. Ja isegi üksikud vabad minutid on hetkel väärtuslikud 😀
  Näedsa, sinuga tšättides tekib alati omaette postitus 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.