4 thoughts on “No matter what you do, it’s never good enough

  1. Ann Buht

    Noh, ütleme nii, et kvaliteedilt teeb Nikon ikka paremaid, kuna minu Olympus on kuulus oma müraste piltidega (makrovõtted peavad olema puhtad ja pehmed, aga minu olympus jätab kerge tekstuuri ikka sisse).Teisalt jälle vajab Nikon harjumist. Samas olen ma aja möödudes läinu Canonilt Olympusele ja siis sellelt Nikonile ja usun, et kohanen kiirelt. Nikoniga tuli mulle kaasa ka kolm objektiivi (AF-S Nikkor 12-24mm; AF-S Nikkor 18-200mm; AF VR-Nikkor 80-400mm) millega saab kindlasti natuke lõbutseda rohkem kui minu olympuse nukra originaal objektiiviga. KUIGI tegelikult olympuse objektiivid peaksid teooria järgi päris head olema, kuid kahjuks pole isiklikult soetanud midagi uhkemat. Rohkem muretsen sp, et üks päev pean selle kraami kõik tagasi andma ja siis olen justkui paljas 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.