Green to purple

So. I’ve changed some details on my page. I didn’t really have time to come up with a whole new idea, but i was rather uncomfy with the green. I did like it at the beginning, but as i told you before, green really isn’t my favorite colors and i only accepted it because it was in such calm, pastel green tone. So i decided to go with purple, now that’s a color i do like. Anyway, i just wanted something more calm that goes with more pictures, green is in someway too ‘specific’
Niisiis, muutsin mõned detailid oma blogi kuues. Mul polnud küll aega tervet uut ‘projekti’ teha, aga nipetnäpet oli vaja kuna roheline hakkas muutuma ebamugavaks kui võib nii öelda. Mulle tõesti algul istus see, põhiliselt sp, et see oli kergetes pastelsetes toonides. Aga nagu ma mainisin siis kui tulin välja selle rohelise kuuega, et see pole lihtsalt MINU värv. Sestap otsustasin lilla kasuks. See on natuke rahulikum toon ja sobib rohkemate piltidega. Roheline on natuke liiga ‘spetsiifiline’ minu arust.
Aga loodan, et teil olid head jaanid 🙂
Mina tõmban oma niidid kokku ja kobin magama, homme jälle rõõmsalt tööle 😀

2 thoughts on “Green to purple

  1. suurema osa ekraanide jaoks on su blogi nii lai, et isegi kogu valge osa jaoks peab alt natuke scrollima – ammugi siis ei näe seda värvilist riba:P

    Like

  2. Ma hetkel küll ei nõustuks väitega, et 'suurema osa' ekraanide jaoks. Hetkene lahendus on võrreldes 'paljude' blogidega väga kitsas. Ja suurem osa arvuteid on siiski 14+ tollised, nii et peaks ilusti mahtuma.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.