Trouble in paradise


Mul on nii palju peavalu olnud juba paar päeva seoses ”minu” uue Nikoniga. Täiesti lampi muutus piltide tegemine täiesti lootusetuks, kõik pildid olid nii absurdselt ‘sita’ kvaliteediga, nagu oleks oma vana canoni seebikarbiga need pildistanud. Nii tugevalt valgustundlikuks muutus, et hoia varvastega maast kinni et jumalaeest ei liiguks. Käisin veel täna peale tööd looduses, et natuke katsetada ja koju tulles hoidsin juustest kinni, täielik bullshit. Üritasin taastada täiesti algseid settinguid, aga see ei muutnud teatuid asju. Ja siis täiesti lampi katsetades keerasin ühe valiku menüüst maha ja kaamera on kohe kordades sõbralikum. Praegu on pime ja kõik objektiivid teevad jälle oma tööd 🙂

Jube. Oma lihtsakoeliselt olympuselt üle minnes üpris keerulisele Nikonile, tunnen nagu näeksin esimest korda kaamerat 😀


2 thoughts on “Trouble in paradise

  1. Nii on. Enamus ajast on muidugi hea manuaaliga mängida, aga vahel lihtsalt oled nii laisk ja loodan automaadile- KÕIGES, et midagi ise ei peaks tegema, peale päästikule vajutamise, aga sellel kaameral on küll minimaalselt automaatseid seadeid, ilmselgelt pole laiskade kaamera 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.