Great find: vintage laptop bag, i guess

I’ve never been a big fan of those laptop bags- you know the usual ones that look all the same and like laptop gym bags (i am not trying to insult anyone and probably many of you don’t care about it, as long as the laptop lives longer and i applaud for that). Well i used to have a simple thin case that SUPPOSEDLY protected laptop from the injuries that follow after a good flying fall. Anyway, that was useless as ever. When i got my current laptop i did try to protect it from even a fly who was sitting on it far too long. But months past, i started to care less and less until my computer was next to all other kind of scratchy crap in my too large bag. 
ANYWAY, getting to my point. I found this rather sophisticated bag from Humana. I’m pretty sure it’s for laptops or for a business men who don’t need much spacers inside the bag (i mean this bag has only one hole-slot and that’s all). And i thought it would be perfect for me. I’m getting my new laptop in few days and i can’t just throw that into my bag with all other stuff. So i guess that bag suits my i-hate-regular-laptop-bags idea 😀
Ma pole kunagi olnud suur sülearvutitele mõeldud spordikottide fänn. Nad on äärmiselt inetud (see on vaid minu arvamus, proovige mitte mu pead ära hammustada otsast, kindlasti on paljude jaoks vaid oluline see, et läpakas oleks ilusti kaitstud, cheers). Praegust läpakat sai küll algul nö läpakakondoomiga kaetud, mis peaks teooria järgi kaitsma põrutuste eest, aga mind see kuigi kaua ei veenand. Ja noh, seda suurt kotti keeldusin ma muretsemast, sest ma teadsin, et ma viskan ikka vähimal võimalusel selle suurde kotti koos muu kriipiva kolaga. 
IGATAHES, naasedes teema juurde. Sai hiljuti Humanast ostetud selline pisut tagasihoidlikum kott, millel on ikkagi selline natuke hip hõng, i think. Mulle tundub, et see ongi läpakale mõeldud või siis ärikale kellel pole kotis taskute olemasolu kuigi oluline, nimelt on ainult üks ava-auk ja ei mingeid eraldajaid kuhu tähtsaid kauste panna. Ja kuna ma saan lähipäevil endale uue läpaka, siis mõtsin, et oleks ju taibukas see transportides kuskile toppida, ilma, et igakord võitleks endaga koti pärast, mida ei kannaks ka kodus.
Minu arvates hea leid ja vaid 2€. Kott vajab korraliku lapi ja fairy üle minemist, tolmu on reaalselt iga õmbluse vahel 😛

Jätkuvalt vabandan kirjavigade pärast, nii vähe kui mul minuteid on postituste tegemiseks, pole mul aega seda veel üle lugeda 🙂


Me and my everyday hair, like a crazy person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.