New beauty

Well, the day came sooner as i thought. I just went to the store today and i JUST wanted to get over with this. Online shopping for a laptop is overwhelming. So far i’m happy with my choice. It’s not businessclass laptop, but for few years it should last.
It’s light, thin, white and adorable 😀
Niisiis, see pĂ€ev tuli kiiremini kui arvasin ja ma ei suuda rohkem rahul olla. Ma lihtsalt Ă”nnelik, et sellega ĂŒhel pool on. Onlainis lĂ€pakate valimine on tĂ€ielik hullumeelsus, vali saja erineva vahel. Sestap lĂ€ksingi fĂŒĂŒsilisse poodi ja ostsin Ă€ra. Tegu pole muidugi mingi Ă€riklassi sĂŒlearvutiga, aga oma hinna eest pĂ€ris hea diil. Saabki uue muretseda mĂ”ne aasta pĂ€rast 😀

Oh, btw, i’m the first timer with Win8 and it rocks! 😀
Ahjaa, muide ma vÀrske Win8 kasutaja ja see rokib!


4 thoughts on “New beauty

 1. Gerttu

  Kott on kĂŒll vĂ€ga stiilne! Arvuti ise nĂ€eb ka kena vĂ€lja, kas on ka head nĂ€itajad?
  Kui Sind lohutab, siis Ă€riklassi arvutid ei ole enam nii head, kui need olid viis aastat tagasi. Minu eelmise Delliga sai vĂ€hemalt mĂ€nge mĂ€ngida, aga praegusega ei saa. Mitte, et mind tegelikud mĂ€ngud köidaksid… 😀

  Like

 2. Ann Buht

  Jah, eks need asjad muutuvad koguaeg. NĂ€iteks Dell oli alati minu esimene valik, aga minu viimane Dell oli tĂ€iesti lootusetu ja olen viimasel ajal vĂ€ga palju halba kuulnud Delli sĂ”learvutite kohta. Eks nad ole niikaua mugavalt end tundnud, et muututi laisaks. Asus ja Acer, mis pole olnud erilised hitid kvaliteedi suhtes on viimaste mudelitega nĂ€idanud suuri parandusi oma vigades. Minu hetkene lĂ€pakas on ĂŒsna keskpĂ€rane. Aga kuna ma mĂ€nge ei mĂ€ngi (milleks tegelikult ongi suurt vahemĂ€lu vaja) ja mul vaid kindlad asjad, mida teen, siis see ajab paar aastat ikka Ă€ra. Kuna sai soetatud nii odavalt siis pole mul ilmselt kahju paari aasta pĂ€rast see maha kanda (hetkel olin lihtsalt suhteliselt nurka surutud, miljoni euro sĂŒlekat lubada ei saa endale ja vana lĂ€pakas vaevu hingas) 🙂

  Like

 3. Sirle

  Oi, mu lemmik hetk on uue arvuti saamine!! Tahan ka uut nĂŒĂŒd. Ja kott on mu lemmik!! Tahan uut kotti ka (sest mul pole ĂŒldse tegelt).

  Like

 4. Ann Buht

  Jaa, kusjuures paar esimest pĂ€eva uue lĂ€pakaga on see aeg, mida pead nautima tĂ€ie rinnaga, sest seda tunnet ei tunne sa uuesti mitu aastat 😀
  Ja see kott on tĂ”esti vĂ€ga vinge. Kuna lĂ€pakas ise on imekerge ja Ă”huke siis ei ole kott ka koolikoti raskusega ja tĂ€iesti saab ringi kĂ€ia ilma, et peaks vinguma 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.