New beauty

Well, the day came sooner as i thought. I just went to the store today and i JUST wanted to get over with this. Online shopping for a laptop is overwhelming. So far i’m happy with my choice. It’s not businessclass laptop, but for few years it should last.
It’s light, thin, white and adorable 😀
Niisiis, see päev tuli kiiremini kui arvasin ja ma ei suuda rohkem rahul olla. Ma lihtsalt õnnelik, et sellega ühel pool on. Onlainis läpakate valimine on täielik hullumeelsus, vali saja erineva vahel. Sestap läksingi füüsilisse poodi ja ostsin ära. Tegu pole muidugi mingi äriklassi sülearvutiga, aga oma hinna eest päris hea diil. Saabki uue muretseda mõne aasta pärast 😀

Oh, btw, i’m the first timer with Win8 and it rocks! 😀
Ahjaa, muide ma värske Win8 kasutaja ja see rokib!


4 thoughts on “New beauty

 1. Gerttu

  Kott on küll väga stiilne! Arvuti ise näeb ka kena välja, kas on ka head näitajad?
  Kui Sind lohutab, siis äriklassi arvutid ei ole enam nii head, kui need olid viis aastat tagasi. Minu eelmise Delliga sai vähemalt mänge mängida, aga praegusega ei saa. Mitte, et mind tegelikud mängud köidaksid… 😀

  Like

 2. Ann Buht

  Jah, eks need asjad muutuvad koguaeg. Näiteks Dell oli alati minu esimene valik, aga minu viimane Dell oli täiesti lootusetu ja olen viimasel ajal väga palju halba kuulnud Delli sõlearvutite kohta. Eks nad ole niikaua mugavalt end tundnud, et muututi laisaks. Asus ja Acer, mis pole olnud erilised hitid kvaliteedi suhtes on viimaste mudelitega näidanud suuri parandusi oma vigades. Minu hetkene läpakas on üsna keskpärane. Aga kuna ma mänge ei mängi (milleks tegelikult ongi suurt vahemälu vaja) ja mul vaid kindlad asjad, mida teen, siis see ajab paar aastat ikka ära. Kuna sai soetatud nii odavalt siis pole mul ilmselt kahju paari aasta pärast see maha kanda (hetkel olin lihtsalt suhteliselt nurka surutud, miljoni euro sülekat lubada ei saa endale ja vana läpakas vaevu hingas) 🙂

  Like

 3. Sirle

  Oi, mu lemmik hetk on uue arvuti saamine!! Tahan ka uut nüüd. Ja kott on mu lemmik!! Tahan uut kotti ka (sest mul pole üldse tegelt).

  Like

 4. Ann Buht

  Jaa, kusjuures paar esimest päeva uue läpakaga on see aeg, mida pead nautima täie rinnaga, sest seda tunnet ei tunne sa uuesti mitu aastat 😀
  Ja see kott on tõesti väga vinge. Kuna läpakas ise on imekerge ja õhuke siis ei ole kott ka koolikoti raskusega ja täiesti saab ringi käia ilma, et peaks vinguma 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.