ANNIMOODI

I wanted to share you some jewelry that are made by ANNIMOODI. You can find her in Facebook 
Anyway. I put her things up to sale in our gallery and i was like a kid in christmas when they arrived. They are adorable. I would say it’s not really my style, but i so admire that style. I tryed to select more modest ones, like little drops etc. Just because they are more neutral, but if they start to go well i will certainly order more. They are so simple and clear and well done. No ugly rushed corners, just amazing 😛
Tahtsin teiega jagada ühe neiu ehteid: ANNIMOODI. Kui olete juba kursis tema asjadega, siis tore, kui ei, siis saate tema ehetega tutvuda ka facebook’i lehel:


Igatahes. Ma nimelt avastasin ise tema hiljuti (kuigi ma olen ilmselt kunagi varemgi teda leidnud, lihtsalt polnud põhjust süveneda), otsides galeriisse uusi ja põnevaid asju. Tema ehted jäid mulle kohe silma kõikide käsitöö ehete tegijate vahel. Tema asjad on nii ilusad silmale. Nad ei ole kunagi maitsetult ekstravagantsed. Tihti keeravad käsitööehete meistrid vindi üle, aga temal on kuidagi väga õieti kõik jäänud. Ise valisin galeriisse rohkem tagasihoidlikumad kõrvarõngad nagu tilgad ja pisikesed pallid. Mõtsin, et see on natuke neutraalsem valik. Aga kui need ilusti minema hakkavad siis tellin kindlasti põnevamat valikut ka. Igatahes, mina olen täiesti lummatud tema ehetest. KAHJUKS ma ise selliste ehete kandja pole, mulle pigem mida suurem seda parem, aga neid nähes isegi vahetaks stiili 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.