American Beauty car show

So, we had yet another annual American Beauty car show here in Haapsalu and as i work on the main street where the parade goes by, i got to enjoy the view and the smoke. I personally hoped for more. As i have REALLY many pictures pending i can’t work through every car picture. And to be honest, they are not effective at all on the pictures. AND i suck at taking pictures of the cars ๐Ÿ˜€
Niisiis, lรคinud nรคdalavahetusel toimus Haapsalus jรคrjekordne Ameerika autode nรคitus. Kuna tรถรถtan peatรคnaval kus paraad mรถรถda paarutas, siis sain ka seda vaatepilti nautida. AGA isiklikult ootasin enamat. Kuna ma upun kurguni lรคbivaatamata piltidesse, siis igat autot ei jรตua lรคbi tรถรถdata ja kui aus olla siis pole see etenuds piltidel รผldse efektne (minu arvamist mรถรถda). Pluss ma olen tรคiesti hale autopildistaja ๐Ÿ˜€ย 
ย 
ย 
ย 
ย 
ย 

5 thoughts on “American Beauty car show

 1. No parimad(?) palad on vรคlja valitud, vat kui vรคhe ๐Ÿ˜€ Ma tegin umbes 200 pilti puhtalt autodest ja no รผsna igav on vaadata neid. Mul pole seda silma auto pildistamiseks. Pluss mulle ei meeldi kunagi otsese pรคikesevalgusega pildistada. I mean ilma รตrna pilveta, vaid otse sillerdav korralik pรคike. Me kaks lihtsalt ei sobi kokku ๐Ÿ˜€

  Muide, millegipรคrast oled Sa mu spรคmi nimekirja sattunud ๐Ÿ˜€ Sinu kommentaari ei lรคhe modereerimisele vaid otse spรคmikasti. Mis sa tegid kรผll? ๐Ÿ˜€

  Like

 2. jah, Hebe, ma muide kirjutasin ka oma blogis su viimase kommentaari vastusesse sama asja, ehk siis seda, et olid spรคmmi kausta sattunud minulgi.

  aga need “ameeriklased” on tรตepoolest kihvtid. olin ka kunagi รผhe omanik. ainult bensukakรผlastused polnud eriti toredad tema puhul ๐Ÿ˜€

  Maiken,
  Maikeni blogi – part of me

  Like

 3. vot mis ma siis nรผรผd siit avastan ๐Ÿ˜€ ma kirjutasingi selle kommentaari siia ja siis mingi hetk tulin vaatama jรคlle ja vaatasin, et kommentaari polegi – no mida!? ja siis ma hakkasin jรคrsku teisi blogisid ka uurima, kuhu ma teadsin kindlalt, et olin kirjutanud ja no olid haihtunud. ja siis ma avastasin รผle miljoni aasta oma spamboxi vaadates, et oi, minu enda vastused mu enda blogis on ka spรคmmi all. no ma ei tea, mida ma sellele Bloggerile nรผรผd teinud olen vรตi รคkki keegi kuri on minust kuhugi reportinud ๐Ÿ˜€ nรคis siis nรผรผd, kas see kommentaar siin tuleb ilusti รผles vรตi lรคheb sama teed pidi…

  Like

 4. Lรคks ikka sama teed pidi :'D Ei vea sul. Ma soovitaks lahendust otsida bloggeri staffile kirjutades, aga ma usun, et sealt saab vastuse siis kui oled vana ja hall ๐Ÿ˜€

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.