American Beauty car show

So, we had yet another annual American Beauty car show here in Haapsalu and as i work on the main street where the parade goes by, i got to enjoy the view and the smoke. I personally hoped for more. As i have REALLY many pictures pending i can’t work through every car picture. And to be honest, they are not effective at all on the pictures. AND i suck at taking pictures of the cars 😀
Niisiis, läinud nädalavahetusel toimus Haapsalus järjekordne Ameerika autode näitus. Kuna töötan peatänaval kus paraad mööda paarutas, siis sain ka seda vaatepilti nautida. AGA isiklikult ootasin enamat. Kuna ma upun kurguni läbivaatamata piltidesse, siis igat autot ei jõua läbi töödata ja kui aus olla siis pole see etenuds piltidel üldse efektne (minu arvamist mööda). Pluss ma olen täiesti hale autopildistaja 😀 
 
 
 
 
 

5 thoughts on “American Beauty car show

 1. No parimad(?) palad on välja valitud, vat kui vähe 😀 Ma tegin umbes 200 pilti puhtalt autodest ja no üsna igav on vaadata neid. Mul pole seda silma auto pildistamiseks. Pluss mulle ei meeldi kunagi otsese päikesevalgusega pildistada. I mean ilma õrna pilveta, vaid otse sillerdav korralik päike. Me kaks lihtsalt ei sobi kokku 😀

  Muide, millegipärast oled Sa mu spämi nimekirja sattunud 😀 Sinu kommentaari ei lähe modereerimisele vaid otse spämikasti. Mis sa tegid küll? 😀

  Like

 2. jah, Hebe, ma muide kirjutasin ka oma blogis su viimase kommentaari vastusesse sama asja, ehk siis seda, et olid spämmi kausta sattunud minulgi.

  aga need “ameeriklased” on tõepoolest kihvtid. olin ka kunagi ühe omanik. ainult bensukakülastused polnud eriti toredad tema puhul 😀

  Maiken,
  Maikeni blogi – part of me

  Like

 3. vot mis ma siis nüüd siit avastan 😀 ma kirjutasingi selle kommentaari siia ja siis mingi hetk tulin vaatama jälle ja vaatasin, et kommentaari polegi – no mida!? ja siis ma hakkasin järsku teisi blogisid ka uurima, kuhu ma teadsin kindlalt, et olin kirjutanud ja no olid haihtunud. ja siis ma avastasin üle miljoni aasta oma spamboxi vaadates, et oi, minu enda vastused mu enda blogis on ka spämmi all. no ma ei tea, mida ma sellele Bloggerile nüüd teinud olen või äkki keegi kuri on minust kuhugi reportinud 😀 näis siis nüüd, kas see kommentaar siin tuleb ilusti üles või läheb sama teed pidi…

  Like

 4. Läks ikka sama teed pidi :'D Ei vea sul. Ma soovitaks lahendust otsida bloggeri staffile kirjutades, aga ma usun, et sealt saab vastuse siis kui oled vana ja hall 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.