Coffee and cookiemonster

i had ALMOST forgotten how good they are / ma PEAAEGU unustasin juba kui head nad on
Let’s just say, these are the BEST cookies i ever had. These are from this new Cookie-Candyshop in Haapsalu, in which i stepped for the first time. And it was like trat paradise there. This time i purchased Chocolate-pistachio-rasin cookies. And they are literally perfect with coffee. I’ve never had the want to eat cookies or treats with coffee, but they somehow make the whole coffee experience so delicious. 

Ütleme nii, et need on vist parimad küpsised, mida eales proovinud olen (mitte, et see varieeruvus nii meeletult lai oleks). Käisin täna esimest korda Haapsalu uues maiusepoes ja seal oli nagu paradiis. Küpsised ja muu põnev iga nurga peal. Seekord jäi valituks imemaitsev pistaatsia-šokolaadi-rosina küpsised. Need on eriti ideaalsed kohviga. Kusjuures ma pole kunagi näinud põhjust kohvi kõrvale midagi maiust võtta, mis sest et kvaliteetsemates restoranides on pisike küpsis või kommike täiesti tavaline kohvi kõrval. Aga need küpsised muutsid kohvi elamuse eriti maitsvaks 😛
 
 
 
 
 
 

4 thoughts on “Coffee and cookiemonster

  1. Ma kahjuks jään hetkel nime võlgu (ise ka ei usu, et ei tea). Aga asub see Haapsalu vanalinnas, Epp Maria Kokamäe galerii vastas täpselt!

    On plaanis ka paluda kas tohib paar pilti kohast teha (miks mitte natuke oma väikest kodupaika reklaamida)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.