Cookies and Coffee

Today has probably been the unluckiest day of my life. I literally don’t wanna stand up from my chair, because i’m afraid to fall down or something more interesting. When i was leaving to work this morning i was in a rush because i slept in a little and just as i was passing kitchen sink i remembered that i had to give my dog medicine and i literally turned around in that spot so hastily that my jacket’s pocket dragged down the french press that was sitting on the kitchen counter and fell down. It obv. broke and it was full of coffee. I was so late and i literally thought of leaving that crap on the ground until i return in the evening. But i was afraid the coffee would leave a stain on the floorboards if i keep it there that long. What makes that ”adventure” even better is that i was wearing my all star sneakers and they got stained with coffee. As i rushly cleaned the most away ( trying to get all the glass so my cat wouldn’t harm herself while i was at work) i didn’t really have time to think to leave the sneakers in water or something like that. So i went to work with one sneaker almost yellow. And i’m pretty sure coffee stain on the sneakers will be a hard pickle to get rid of. I got to work 30 minutes late. So i thought i’d open the gallery 1hr later so i could go to the nearest thriftstore to ‘score’ some footwear (i actually never pruchase footwear from there, but i had no choice). Anyway i found nothing ofcourse, but i did find everything unnecessary: one gina tricot blouse and one random blouse. Anyway. Now i’m trying to sit most of the time (which is really impolite) so i wouldn’t run around with my coffeesneaker. 
Täna on halb õnne sada protsenti minuga. Ma ei taha isegi oma toolilt õusta kuna kardan pikali kukkumist või midagi veel põnevamat. Kui ma hommikul kiirustasin tööle (olin sisse maganud, loomulikult), siis pillasin köögi kraanikaussi möödudes maha kohvi presskannu. Kannus oli kurguni kohvi sees. Mul oli nii kiire, et ma isegi kaalusin selle jama maha jätmist õhtuni. Aga kuna kass oli toas ja killud olid maas laiali (ja ma ei julgenud kohvi nii kauaks põrandale jätte- oleks äkki põrandalaudadesse imbunud), siis koristasin siiski nobedalt ja lohakalt suurema jama ära. Mis tegi asja veelgi hullemaks oli see, et ma kandsin oma kullakalleid all stari ketse, mis said korralikult kohviga kokku. Üks kets oli praktiliselt kollane…. Kodust lõpuks välja saades ei tulnud meelde isegi ketse jalast eemaldada, et need likku panna vms. Tööle jõudsin pool tundi hiljem. Kuna väga oli vaja mäkerdunud tennised välja vahetada ajutiselt, otsustasin galerii avada täistunnil ja jooksin lähimasse kaltsarisse. Jalanõusi pole ma kunagi kaltsarist ostnud, aga olin nurka surutud. Loomulikult jalatseid ei leidnud (miks peaks?). Leidsin vaid ebavajaliku gina tricot’i  pluusi ja ühe suvalise veel lisaks. Nüüd olen tööl ja naelutasin end tooli külge, et ei peaks oma kohviketsiga ringi keksima. 
 
 
 
 
 

3 thoughts on “Cookies and Coffee

  1. M, minu ebaõnn jätkus veel südaööni, aga õnneks uue päeva tulekuga kadus ka halb õnn 😀

    Madiken, ma täitsa usun 😀
    Eilne õnnetuspäev jätkus veel töölt koju saades. Ostsin uue väikese kohvi ''masina'' ja sel oli kaas nii kildudeks, et see oli pm juba liiv. Aga kassas viskasin juba tšeki muidugi minema, i mean mis ikka juhtuda võinuks 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.