Wine wine wine

Let it be said this weekend was just crazy. But i loved it. I mean i feel like i’ve been run over by a truck but it was awesome to do WORK. I mean i’ve worked at the gallery for 3 months now and i think i never had so hasty days. We had the biggest festival (pretty much) in here in my hometown and that really made people move around. Felt like i wasn’t even in a little tiny city anymore 😀 Anyway 3 days we had wineseller in our gallery. The same one that resells the wines that were presented here during winefestival. They are amazing people and they made my workdays even better! And their wines are actually awesome. I mean even my against-wine parents found one wine from them that they actually like… a lot 😀
Las ma mainin kõigepealt, et see nädalavahetus on olnud hullumeelne. Kuid see oli super! Tunnen end küll nii nagu oleksin üle sõidetud mingi suure reka poolt, aga oli tore kiireid ja töiseid päevi kohata. Ma olen küll galeriis töötanud juba kolm kuud, aga selliseid väga tihedaid tööpäevi on siin väikelinnas siiski vähe. Meil oli siin Valge Daami aeg, mis on enamvähem suurim üritus siin (peaaegu vist) ja see pani inimesed ikka liikuma ka. Igatahes meil oli siin galeriis kolm päeva veinimüüjad ja meikarid jms ja nad tegid tööpäevad kohe põnevamaks. Veinimüüjad oli tegelikult samad, kes mõni aeg tagasi Veinifestivalil meie galeriis oma veine degusteerisid. JA need on isegi super head. Isegi minu veini-vihkajad vanemad leidsid nende valikust ühe, mis ka tegelikult neile meeldib 😀
 
 

I made these as examples for kids workshop. Finnish tourist absolutely went nuts for these two. I mean they literally took pictures and so on. And others just touched those two A LOT. They have like wooden handles and are kind of like marionettes. 
Tegin need näiteks töötoale. Soome turistid läksid täiesti pöördesse neist. Pildistasid üksteisevõidu ja ülejäänud lihtsalt näppisid…PALJU! Neil on ülal ka puust käepidemed, mis tekitavad sellise marioneti mulje… kind of. Aga tegelikult mingeid käsi või kehaosi liigutada ei saa. Lihtsalt tegu on maailmalihtsaima ja päris põneva meisterdatavaga 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.