Wine wine wine

Let it be said this weekend was just crazy. But i loved it. I mean i feel like i’ve been run over by a truck but it was awesome to do WORK. I mean i’ve worked at the gallery for 3 months now and i think i never had so hasty days. We had the biggest festival (pretty much) in here in my hometown and that really made people move around. Felt like i wasn’t even in a little tiny city anymore 😀 Anyway 3 days we had wineseller in our gallery. The same one that resells the wines that were presented here during winefestival. They are amazing people and they made my workdays even better! And their wines are actually awesome. I mean even my against-wine parents found one wine from them that they actually like… a lot 😀
Las ma mainin kĂ”igepealt, et see nĂ€dalavahetus on olnud hullumeelne. Kuid see oli super! Tunnen end kĂŒll nii nagu oleksin ĂŒle sĂ”idetud mingi suure reka poolt, aga oli tore kiireid ja töiseid pĂ€evi kohata. Ma olen kĂŒll galeriis töötanud juba kolm kuud, aga selliseid vĂ€ga tihedaid tööpĂ€evi on siin vĂ€ikelinnas siiski vĂ€he. Meil oli siin Valge Daami aeg, mis on enamvĂ€hem suurim ĂŒritus siin (peaaegu vist) ja see pani inimesed ikka liikuma ka. Igatahes meil oli siin galeriis kolm pĂ€eva veinimĂŒĂŒjad ja meikarid jms ja nad tegid tööpĂ€evad kohe pĂ”nevamaks. VeinimĂŒĂŒjad oli tegelikult samad, kes mĂ”ni aeg tagasi Veinifestivalil meie galeriis oma veine degusteerisid. JA need on isegi super head. Isegi minu veini-vihkajad vanemad leidsid nende valikust ĂŒhe, mis ka tegelikult neile meeldib 😀
 
 

I made these as examples for kids workshop. Finnish tourist absolutely went nuts for these two. I mean they literally took pictures and so on. And others just touched those two A LOT. They have like wooden handles and are kind of like marionettes. 
Tegin need nĂ€iteks töötoale. Soome turistid lĂ€ksid tĂ€iesti pöördesse neist. Pildistasid ĂŒksteisevĂ”idu ja ĂŒlejÀÀnud lihtsalt nĂ€ppisid…PALJU! Neil on ĂŒlal ka puust kĂ€epidemed, mis tekitavad sellise marioneti mulje… kind of. Aga tegelikult mingeid kĂ€si vĂ”i kehaosi liigutada ei saa. Lihtsalt tegu on maailmalihtsaima ja pĂ€ris pĂ”neva meisterdatavaga 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.