Sõber hoiab – otsin kodu

Äkki on teil kodus selline poisipõnn puudu? Kahjuks on tema vennaraas jäänud loodusliku valiku ohvriks, aga see pisike põrnikas on väga terve poisike. Ta tundub selline klassikaline kirju harju Eesti kiisu, aga tegelikult on tal selline vägaväga tihe kasukas, mis potentsiaalselt võiks olla kunagi väga eriliselt pehme ja paks kiisukarv. Tal ei ole selline tihe triibustik üle kere vaid selline tume toon ja paksemad triibud suuremate vahemaadega (kahjuks jäi minu rumala pea pärast kerest pildid saamata). Antud piltidel on kiisud just rännanud kuskilt eikuskimaalt minule maale esikusse ja kuivavad parasjagu minu poolt pakutud paksu teki sees. Talv ei ole enam kaugel ja imetore oleks kui see põnnike saaks selleks ajaks endale püsiva sooja kodu. Kassi ema on vapper ellujääja ja pole temaga nende mitme aasta jooksul midagi juhtunud, aga noore kassipoisina ei pruugi ta talve üle elada. Natuke jäme öelda, aga mida ma kõige enam õppisin maal elades on see, et looduslik valik on julge kätt vahele lööma! 
Tegeleme  emaga ka sellega, et kiisuemme saaks pojasaamise koormast lahti. Ajutiselt on plaan talle süst teha, mis peaks tema kiisusaamis võimalust likvideerima kolmeks kuuks. Paar nädalavahetus pole kiisuemme oma nägu näidanud kui seal oleme käinud, aga see nv minu vahetusel ta tuli ja mina üritasin esimest korda loomale süsti teha. Täiesti lootusetu. Minu arvates oli nõel esiteks vägaväga jäme. Loomaarst on meil hästi abivalmis ja tuleb kõiges vastu, iga kell! Tema ütles, et kõige raskem osa ongi nõel läbi saada sellest esimesest kihist, siis läheb nõel juba ludinal edasi. Aga kahjuks surusin mina mida surusin, aga nõela nahast sisse ei saanud. Kiisuemme oli väga rahulik ja lasi mul end jämeda nõelaga torkida, aga sellest abi polnud, lõpuks lendas pool süstladoosist temale selja peale hoopis ja me andsime alla. Tuleval nädalavahetusel ehk emal ja isal joppab rohkem ja isa suudab karmima käega selle nõela talle sisse suruda (jube).

2 thoughts on “Sõber hoiab – otsin kodu

  1. Sheerisin ja kheerisin, aga edaspidiseks, et ilusaid ja armsaid koduvajavaid kiisusid ei tohi minu silmale jagada. Ma kohe hakkan südant valutama. 😦

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.