Marks&Spencer treats

 This kitty has her tongue out all the time! / Sellel kiisul on keel suust väljas koguaeg!
 Tomorrow i’m going to make face paintings to the kids for the first time. Let’s just hope that i won’t break the kids 😀 / Homme maalin esimest korda laste nägusi. Loodame, et ma neid katki ei tee, lapsi siis 😀
 
 
 Sweet company / Armas seltsiline
 Super super good raisin fudges / Super super head
 
 
 
 And my traditional purchase from Marks&Spencer, Butter mints! / Ja minu traditsiooniks kujunenud ost Marks&Spencer’is! Imeimehead kommid!
 
 I don’t consider myself a person who is afraid of any dogs because i’ve had big dogs in our family all my life. But when THAT appeared in my hallway. I pretty much just froze right on that spot and just tried not to panic or cry. But when i got out of the shock i actually friended her, OFCOURSE 😀 
Ma ei pea end koerakartlikuks inimeseks. Meil on peres olnud suured koerad eluaeg ja minu jaoks ei ole suur koer mingi hirm. Seniks kuni SEE minu esikusse ilmus. Ma lihtsalt tardusin täiesti paaniliselt ja olin mingis seansis minuti-kaks. Koer nuuskis ja mina proovisin mitte paanikas nutma hakata 😀 Kui see mööda läks ja koer muutus silmis aina nunnumaks, sõbrunesin ma temaga, otseloomulikult! 😀
 

2 thoughts on “Marks&Spencer treats

  1. Jaa, ta oli nii uudishimulik, aga mitte selline koguaeg jalge küljes vaid selline ringi avastaja. Jooksis ümber maja ja õunaaias. Kindlasti polnud mingi kodutu koer, sest ta oli ilusa karvaga ja kõht polnud sissepoole. Pluss paremal pool oli mingi tavott vms näos 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.