The beach

I haven’t used upcoming lens that much, just because. It’s not handy with every situation (in my case) so it stays in the safe place until i feel the need for it. It has it’s pros and cons but mostly it’s freaking awesome.
Ma ei ole antud objektiivi palju kasutanud, lihtsalt seepärast. See ei ole käepärane igas situatsioonis. Niisiis püsib see turvalises kohas seni kuni selle järgi vajadus tekib!7 thoughts on “The beach

  1. Peale esimest pilti ehk teine pilt kuni see punaste marjadega puu pilt on tooniga töödeldud, ülejäänud on kontrasti muutmine. Ehk siis päris originaalidega tegu pole. Poole pealt lihtsalt vaatasin, et toonid on kuidagi väga hästi välja kukkunud ja miks neid rikkuda. Panen ''paar'' originaali siia: http://sta.sh/2x5nplobhcu

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.