To hell and back

Just as i thought i was somehow lucky chosen one when it comes to blogger ‘screwing‘ everybody with yet another bug, boom i’m back in the game. Anyway i’ve heard that people have had some problems with picture quality in blogger and i do too now. So i finally give up and start to use other option. Adding pictures manually with html. I know it’s a little more work, but at least then you can be sure that your pictures are presented with 100% of dignity.

3 thoughts on “To hell and back

  1. ütleme siis lühidalt nii, et blogger ikka suudab üllatada. hakkasin siis mina eile ühte postitust valmis vorpima ja oh seda rõõmu, kui jõudsin piltide lisamiseni. nimelt lisasin 15 pilti, millest neljaga suutis blogger mingit jura kokku keerata, ühel näiteks muutis totaalselt toone ja ma ei suuda mõista, kuidas see võimalik on?? ja miks just nende neljaga? suuruses ei tohiks ka nagu asi olla, sest HTML koodi vaadates on seal mõlemad suurused nii-öelda suured ja ei ole midagi suurendada enam. lisan pildid alati sellises suuruses, et saaks postitust kokku pannes originaalsuuruse valida. igatahes täielik müstika minu jaoks, aga äkki on sul midagi tarka lisada, mis seda müstikaloori hajutaks? 😀

    Maiken,
    Maikeni blogi – part of me

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.