Elektrita jutupaunik

Loodan, et sel tuulisel ilmal tuul teid minema ei kanna. Minul siin suure paksu talu seinad lausa värisevad. Elekter on läinud. ”Katastroof” majas.

Kassidele ei näi halb ilm kuidagi mõjuvat. Eile näitas õhtul hilja nägu uusi kiisupoja. Tegelikult oli kiisupoja juba suur kiisupoja, aga minu kavatsemata ehmatus ajas tal südame rindu ja jalad alla, läinud ta oli. Ma ei pelga mitte ühtegi kiisut siin ilmas, aga hetkel siiralt loodan, et see vurruline leiab endale uue peatuspaiga, sest mul on piisavalt kasslasi siin. 
Natuke kassijuttu veel. Mina näen juba Linnu (suuremjaolt must kass, voodis vahel magab) peal, et inimese käsi toob rohkem kahju kui kasu. Emane kiisu kes ei ole niivõrd kodustatud (no viimasel ajal natuke) on kõige tervem purikas maamunal. Ma ei kujuta ette kui palju kiisubeebisi ta oma elu jooksul tootnud on (sest minu siinoleku ajal on ta teinud seda vähemalt 4-5 korda) ja kui näljane elu tal ilmselt olnud on. Aga vot tema tervis on Linnu omaga võrreldes kordades parem. Tal ei ole mingeid pidevaid nahakärnasi, mügarike, vere tatistamist. JAH, kõik kassid siin tatistavad mingipärast verd. Aga see ei tundu olevat eluohtlik sest keegi pole siiani sellesse ära surnud (k.a suur vanem põlvkond).
Igatahes Linnu on pm titestsaati minu käevahel olnud ja suuremal ja vähesemal määral inimkasvatust saanud. Ja temal on juba tükk aega igast tervisemured. Küll ta köhib. Küll on tal mingid kärnad mida peab ravima special antibiotsi ravimiga. Ja siis on mingi kollased laigud keha peal. No nagu õnnetusehunnik 😀

Aga see ei näi teda ka heidutavat. Keksib ringi ja näksib end aeg-ajalt. That’s just his way!
Mina ootan hetkel kella tiksumist, et saaks bussi pääle minna. Õige aeg minna, arvestades, et elektrit pole!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.