Cup of the century

So, i decided to purchase another one of those a-mazing cups. Actually they are teacups for open tea, but it works perfect with coffee too. Only tiny bit of coffee gets through but not as much as you would imagine. It’s pretty thick filter. 
Anyway this time i managed to get one with not broken lid. Although the lid really isn’t the purpose to buy it, it doesn’t really hold the coffee hot for hours like a thermos does, so don’t kid yourself 😀 It just holds it warm if you forget the coffee for a while. And it was on sale which i didn’t even know until i was in the cash register. Anyway i bought it because it’s so much more comfy that those one-cup french presses that my father owns for example. They are quick and comfy to use and i have one in Pärnu, so i decided to buy one here too.
Niisiis, otsustasin endale ühe ime-tassi veel soetada. Tegelikult on tegemist üldse teetassiga, lahtise tee tarbeks, aga see töötab imeliselt isegi kohviga. Loomulikult saab pisut kohvi läbi filtrist, aga see on kordades vähem kui sa ette kujutad. Sel on väga tihe filter. 
Erinevalt eelmisest korrast suutsin seekord tassi koju transportida enne kui selle kaas katki läks. Kõik on fäänsist klaasist ju. Kaane pärast loomulikult seda soetada pole mõtet, arvestades, et see on siiski vaid klaasnässakas ja ei hoia kuuma nagu termos, niiet ärge üle ka mõelge. See hoiab sinu joogi soojas lihtsalt seni kuni nö kohv-tee liguneb. 
Samuti oli see allahinnatud, mis oli super kuna tassi kohta on see päris kallis (9€), said kaks ja pool euri alla. See oli üsna uus allahindlus kuna silti väljas polnud, ainult kassas ilmus sinna Rimi suurtele ostukulgemise ekraaile. 
IGATAHES on see väga asjalik kohvitops. Kiire ja mugav. Minu jaoks on liiga suur pingutus teha kohvi ühe-tassi presskannuga! 😀 Kuna Pärnus üks selline juba on siis mõtsin, et muretsen siia ka.


2 thoughts on “Cup of the century

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.