New kitty

So i have a new visitor here. He’s still young and he’s so-so beautiful and soft. I am although afraid that he’s someone’s pet because he’s way too different from the regular cats here, but he could also be a stray because he’s scratching himself like one. And he meows ALL THE TIME!
Niisiis, mul on uus külaline siin. Ta on ime-imeilus ja pehme. Ma olen natuke mures, et ta võib kellegi kodukass olla, sest ta ei näe üldse välja nagu kõik hulkurkassid siin kes üksteisega üksteisevõidu poegi sigitavad. Aga arvestades kui väga ta end koguaeg kratsib, ei tea, võibolla on ka. Tuli ta koos triibulise kiisupojaga, kellega ehk juba tuttavad olete. Tema on ka minu piltidel olnud. Aga tema läks minema nii kuu aega tagasi, niiet suur rõõm on teda taas näha. Ta on end kuskil soojalt sisse seadnud, sest ta on nii paksuks läinud!

PS! I’m sorry for the blurry pictures, but it was rather dark already and i don’t have my tripod here

PS! Vabandan uduste piltide pärast. Õues oli väga hämar ja mul pole statiivi siin kaasas ja need paarutasid ainult ringi

8 thoughts on “New kitty

  1. Jaa, sa on laivis veel ilusam. Tõesti minule endale meeldivad vist kõik kassid, aga siin selliseid iludusi üldiselt ei leia. Ikka sellised klassikalised maakassid. Sp ongi 50:50 võimalus, et ta on kellegi kiisu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.