Grace in kitty

Sometimes the animals are the ones who annoy the holy hell out of you. But then there are times when people do the same in return. For example i often get an enormous urge to annoy this kitty cat. Especially when she’s sleeping. I know, it’s so cruel. But it’s the only time when she’s not running away. The outcome is always the same: scratched hands and really pissed off little lady. To paint you a better picture, Berta is a lady. She never plays with toys or strings of feather or anything like that, unless she wants to (once a year). She is really graceful. She doesn’t wanna be caressed unless she’s coming from outside (that lasts for like fine minutes). She certainly NEVER wants to be on someone’s lap (only my mom’s, she is Berta’s mom, so she’s an one and only exception). In overall, she’s a lone wolf and she just wants to eat, go outside and sleep and not be disturbed while doing so.
Vahel on loomad need, kes tüütavad sul hinge välja. Aga siis on ka need ajad, mil inimene tüütab looma vastu (üldiselt kordades rohkem). 
Näiteks tuleb mul päris tihti hirmus suur isu kiusata seda kiisut. Eriti kui ta magab. Ma tean, ma olen üsna õel. Aga magavas olekus on ta paigal ja ei jookse minema. Tulemus on alati sama ja etteaimatav: minul kraabitud käed ja üks väga-väga kuri kiisupreili. Et natuke parem ülevaade oleks: Berta on preili/proua. Ta ei mängi peaaegu mittekunagi mänguasjadega, kui ta just parasjagu ise ei soovi (see juhtub aastas korra). Ta on hästi veetlev. Ta ei soovi, et teda paitataks kui ta just õuest tuppa ei saabu (siis kestab see paar minutit). Ja kohe kindlasti ei soovi ta olla kellegi süles, mitte kunagi (ainult vahel ema süles, aga ema on ainuke erand). Üldiselt on Berta üksik ja ta tahab lihtsalt süüa, minna välja ja magada. Ja et tal lastaks viimaseid tegevusi teha rahus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.