Expected (maybelline) vs unexpected (oriflame)

(that one sure brings back some memories / see lugu toob nii mõnegi mälestuse tagasi)
So, i’ve had some time to try out these ones. I was especially excited about that Maybelline ”Vintage Leather” nailpolish. It’s that perfect orange tone which sticks out but ain’t a cliche red. 
But for my unpleasent surprise was that Oriflame‘s nailpolish is like 5 times more qualitied than Maybellines. Vintage leather is ofcourse fierce as a matte leather effect. But it started to peel off the same day. But that Oriflame’s polish is so-so beautiful. I’ve had it on for two days and there’s literally no sign of cracks or peels. And it shines just like i freshly painted them. I don’t really like the color although. I mean it’s beautiful, but i prefer more colors. I know oriflame has a pink on in it series and i will most certainly order that one too. My thumb nails are always the most strongest and beautiful ones and i literally glare at them non-stop. Thumbs up for that pleasent surprise!

I think i will try to use the vintage leather one too because it has so beautiful color and that matte effect, but i don’t expect any miracles!

Nonii, mul on nüüd natuke aega olnud Stella poolt saadetud asju katsetada. Ei hakka kõigist mingit ülevaadet tegema, aga tuli hirm soov teiega just küünelakkide arvamust jagada.
 Olin eelkõige elevil Maybelline’i ”Vintage Leather’i” laki pärast. Sel on lihtsalt selline pea, et hüpnotiseeriv oranž toon, mis annab tagasihoidlikule selle särtsu juurde, olemata punane klišee. Kahjuks jäi kõik hea vaid välimuse kapsaaeda. Pealt hakkas see kooruma juba samal päeval. Ja mitte natuke vaid ikka korralikult ja kiirelt. 
Selle-eest oli Oriflame’i lakk meeldiv üllatus. Mul on see peal olnud nüüd kaks päeva ja ei mingeid koorumisi ega pragusi. Ja selle läike on lihtsalt omaette vaatepilt. Ma ei räägi sädelevatest teradest, vaid just laki läikest, super! Kaks päeva hiljem näib ka nagu oleksin alles viis minutit tagasi lakkinud. Ainuke miinus on see, et kahjuks sattus mulle natuke vale värv. Ses mõttes ma heameelega kannan seda värvi, aga see pole päris mina, mulle meeldivad pigem värvilisemad lakid. Kuna eelistan kõige enam musta värvi garderoobis, siis särav huul ja küüs on väga teretulnud! Tean, et oriflame’il on samas seerias veel toone, imeilus roosa on minu kindel tellimus!

Maybelline’i koha pealt ütlen, et kindlasti kasutan seda edasi puhtalt sp, et see on nii ilus toon ja matt on viimasel ajal kõiges mu südame võitnud, aga mingeid imesi ma ei looda!

4 thoughts on “Expected (maybelline) vs unexpected (oriflame)

  1. Kui mõne teise seeria lakk, siis ma kosta ei oska, aga antud lakiga olen küll väga rahul. Ma ei ole kunagi olnud sellise nö briljantlaki kandja, aga sellega rikun küll kõiki oma reegleid ja seda rõõmuga! 😉

    Like

  2. minul on Oriflame'i Pure Colour sarjast üks lavendlikarva lakk ja Palladium sarjast seesamune Reflecting Silver (tundub vähemalt praegu siin pimedas toas oma lakki uurides). kasutan neid vaid varbaküüntel ja seal on nad küll põhimõtteliselt ideaalsed. täiuslikud just sellisele inimesele, kes ei viitsi iga nädal (või tegelikult enam-vähem kuu, olgem reaalsed) varbaküüntega jamada (st mulle siis :D).

    Maiken,
    Maikeni blogi – part of me

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.