11 thoughts on “Bright dianthus

 1. Nelk on juba aastaid-aastaid minu lemmiklill. Kusjuures ma armastan väga kobarnelke. Kord käisin oma töökoha lähedal Kroonikas ühes lillepoes alati nelke küsimas ning minu jaoks telliti neid suisa spetsiaalselt. Kuna töökoht tellis samast poest sünnipäevadeks töötajatele lilli, siis saatis see pood mulle eraldi suure buketi tumelillasid nelke. Nüüd ma olen aga potililledele üle läinud. Kastan ja jutustan oma orhideedega 🙂

  Like

 2. Mul on see suur nelgi armastus tulnud just paari viimase aastaga. Kuna suur armastus tärkas kõige minimalistliku vastu (interjöör, kunst, midaiganes veel), siis alati tundus igas situatsioonis just ilus vaasitäis tihedalt koos nelke see kirss vahukoore otsas!

  Mul ema on suur orhidee'fänn', terve elamine neid täis! 🙂

  Like

 3. Kusjuures, isegi kui ma armastan nelke (kindlaid toone ja mitte igat nelki ofkoors), on nelgil alati vaja mingit interjööri. Ta ei sobi igalepoole. Kuskile väga minimalistlikus elamises (valge-beež) ilusas minimalistlikus vaasis kimp valgeid-roosasi nelke- super! 😛

  Like

 4. Mery-Kristi ja Cärol: Võtan selle ettepaneku arvesse. Pole varem mingeid töötlustippe jaganud kuna olen ise alati õppimisjärgus (juba üle viie aasta tegelt :D), aga ehk mõned lihtsad viisid pilte korrigeerida, see on isegi mõeldav 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.