Roll and bowl

Yesterday evening i spent an evening with family and relatives and friends at a bowling alley. Bowling has somewhat been a part of our family for a long time, nothing professional, but it’s just something we do from time to time. My parents, especially my dad, mostly. But whenever we are willing to tag along (me and/or my sister) it ends up being a great time…after all. I’m not that good at it, but i don’t suck and i usually don’t end up embarrassing myself. Although yesterday i in fact did suck 😀
Eilse õhtu veetsin pere ja sugulaste ja uute sõpradega, ei kuskil mujal kui bõulingusaalis. Bõuling on vähemal/suuremal määral olnud meie pere ”tegevus”. Mitte, et meist keegi teeks seda professionaalselt, aga lihtsalt on nii kujunenud, et vanemad, eriti isa, on suured bõulingusõbrad. Ja kui me satume õega aeg-ajalt kaasa, siis on siis ikka päris vahva tegevus. Isiklikult pole ma kõige kehvem mängija (samas kindlasti mitte hea). Üldiselt suudan end mitte alandada, aga eile oli küll halb päev. Sai onutütrega õhuhokit ka mängitud (i know) ja selles oleks võinud ta vabalt üksi mängida, sest ma ei teinud muud kui lõin toda latakat ainult enda väravasse. Vat õhuhoki on üks mäng, mida ma jumaldan. Seda sai kunagi koolipliksina soojal maal reisides mängitud. Õega vallutasime alati mängusaalid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.