Roll and bowl

Uncategorized
Yesterday evening i spent an evening with family and relatives and friends at a bowling alley. Bowling has somewhat been a part of our family for a long time, nothing professional, but it’s just something we do from time to time. My parents, especially my dad, mostly. But whenever we are willing to tag along (me and/or my sister) it ends up being a great time…after all. I’m not that good at it, but i don’t suck and i usually don’t end up embarrassing myself. Although yesterday i in fact did suck 😀
Eilse Ă”htu veetsin pere ja sugulaste ja uute sĂ”pradega, ei kuskil mujal kui bĂ”ulingusaalis. BĂ”uling on vĂ€hemal/suuremal mÀÀral olnud meie pere ”tegevus”. Mitte, et meist keegi teeks seda professionaalselt, aga lihtsalt on nii kujunenud, et vanemad, eriti isa, on suured bĂ”ulingusĂ”brad. Ja kui me satume Ă”ega aeg-ajalt kaasa, siis on siis ikka pĂ€ris vahva tegevus. Isiklikult pole ma kĂ”ige kehvem mĂ€ngija (samas kindlasti mitte hea). Üldiselt suudan end mitte alandada, aga eile oli kĂŒll halb pĂ€ev. Sai onutĂŒtrega Ă”huhokit ka mĂ€ngitud (i know) ja selles oleks vĂ”inud ta vabalt ĂŒksi mĂ€ngida, sest ma ei teinud muud kui lĂ”in toda latakat ainult enda vĂ€ravasse. Vat Ă”huhoki on ĂŒks mĂ€ng, mida ma jumaldan. Seda sai kunagi koolipliksina soojal maal reisides mĂ€ngitud. Õega vallutasime alati mĂ€ngusaalid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.