Remind me, little girl

I went to my little cousin’s dance troupe christmas party. It was just adorable all the way through. So many little girls in their tutus, sweet!
Käisin hiljuti pisikese onutütre tantsutruppi jõuluesinemisel ja see oli lihtsalt läbinisti armas. Nii palju väikeseid preilisi baleriiniseelikutes, nunnu 😛

Next picture wasn’t made to mock two crying kids, but to share this beautiful sight with a little commentary. Those two little twins were suddenly too scared of the spotlight and they just held each other closely and cried. For a while noone actually noticed them on the background while the others were performing and when they did, everyone was like: aww. Eventually these two crying little girls just slowly moved toward their parents, meanwhile still holding each other closely. I guess you had to be there to appreciate how sweet and caring they were towards one another. They broke down and they had each other to lean on, adorable 🙂
Järgmine pilt ei ole sugugi selleks tehtud, et nutvaid lapsi ”mõnitada”, vaid pigem jagada seda imearmast vaatepilti väikese kommentaariga. Need pisikesed kaksikud olid äkitselt keset esinemist väga hirmunud suurest tähelepanust. Nii otsustasid üksteist tugevalt hoida ja nutta koos ja mitte üksi. Tükk aega publik isegi ei märganud, et tagaplaanil on kaks tüdrukut hirmust üksteise külge haakunud. Loomulikult lõpuks märgates oli kõigi esimene reaktsioon: aww. Lõpuks võtsid neiud julguse kokku nii palju, et üksteise najal vanemate juurde tuterdada, samal ajal jätkuvalt üksteise küljes rahulikult nuttes. Ilmselt oli vaatepilt kohapeal natuke rohkem ‘rääkiv’, aga see kuidas nad üksteist sellisel hetkel toetasid oli lihtsalt imetlusväärne 🙂

3 thoughts on “Remind me, little girl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.