Reunion

Uncategorized
Yesterday we had our school reunion which takes place in every 5 years. It’s one of those things that you most wait for after you graduate your school. And it was great. The ‘party’ itself wasn’t actually anything special, but to see everyone (almost) was the main attraction 😛
Eile käisin oma kooli kokkutulekul, mis leiab aset iga 5 aasta tagant (see oli ühtlasi viimane kooli sünnipäev-kokkutulek, kuna meie kool kahjuks enam sellisel moel ei eksisteeri). See oli lihtsalt üks neist sündmustest, mida peale lõpetamist kõige enam ootad. Ja see oli ootamist väärt. Ürituse sisu iseenesest oli üsna lihtne, aga seltskond korvas kõik ja topelt veel.
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.