I love my ‘office’

   I don’t know how you feel about your workspace, but i love it. I sometimes tend to forget, but every once in a while it hits me how ‘warm’ it actually is. I think the main reason why it sees so cozy is the wall colors. It’s this rough eg-shell beige-white. High five for the one who once chose that color. And when you add twinkly lights everywhere, it just rocks! 
   Anyways, i purchased two new candles from JOIK. I’ve had that cinnamon scented before…many times, so that wasn’t something surprising, that it’s really good. But that fresh melon… so good. I think i’ve had it once in the summer, but i’m not sure. Anyway, it’s really-really good. It’s something that just hits your face everytime you enter the room and you just go: what is that smell, it’s so good 😀
   I also decided to purchase new lens. I mean i’ve thought about a while. And i’d really like a lens that can tolerate ‘darkness’. As we have it a lot here. I will although purchase it next because i have different things in line up at the moment. Anyway that’s the lens: http://www.photopoint.ee/et/toode/3021/nikkor-af-50mm-f1-8-d-objektiiv . It’s not expensive either (for a lens i mean, 179€ is still a lot of money ) so i won’t be so hesitate to purchase it. 
   Ma ei tea kuidas teie oma tööruumidesse suhtute, aga mina jumaldan oma ruumi. Ma tihti seda tähele ei pane, aga kui panen siis ikka vaatan ja mõtlen, et oh kui ilus ja hele, selline soe toon igalpool sees. Põhiliselt ilmselt sp, et seinavärv on vastav… kreemikas munakoore tugev beež-valge toon. Ja kui veel lisada pisikesi tulekesi igalepoole. Bellissimo!
   Teiseks, ostsin täna kaks uut JOIK küünalt. Mul on kaneeli oma eelnevalt juba mitu korda olnud, sestao’ ei olnud selle hea lõhn eriline üllatus, aga see teine. Teine on värske melon. Ma arvan, et mul on see kunagi suvel olnud, aga ei mäleta täpselt. Igatahes, see on täiesti pööraselt hea! 
   Samuti otsustasin täna, et hakkan vaikselt uut objektiivi soetama. Ma olen selle antud objektiivi suunas juba kaua tiksunud. Lihtsalt sp juba, et on vaja midagi, mis kannataks valgusvaesuse ära. Meil on siin Eestis seda küllalt ju. Tellin selle järgmise kuu algul siiski (hetkel tiksuvad teised asjad järjekorras). Igatahes objektiiv on oluliselt odavam kui kartsin (objektiivi kohta odav, mitte et 179 eurot poleks suur summa) ja sestap ei kahtle liiga palju!
Yes. I have my own laptop as a wallpaper. Just because i had a recovery in my mean machine / Just nii, mul on enda läpakas taustapildiks. Seda sp, et taastasin oma õela masina!2 thoughts on “I love my ‘office’

  1. Jah, minu kindel lemmik samuti. Aga ma lihtsalt põhimõtte pärast üritan erinevaid aeg-ajalt osta. Ja seda värsket melonit kindlasti soovitan! Ma üldisasti :Poik'il ei lõhna vist õkski kõõnal halvasti :Poik'il ei lõhna vist õkski küünal halvasti 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.