Rimmel nails

So, i got these two amazing Rimmel nailpolishes today. Now i know i can find them in here, so i will certainly purchase more of them. That color is so bright and girly yet remaining classic in it’s own way. And that base-top coat polish is even more amazing. It has this almost invisible sparkle inside which brightens the whole package even more.
Soetasin täna need kaks Rimmeli küünelakki (ühtlasi minu esimesed Rimmeli lakid). Nüüd kui tean, et need meie linnakeses täiesti saadaval, kindlasti muretsen juurde neid. Antud laki toon on lihtsalt nii tüdrukulik, aga samas säilitades sellise klassikalise ilu, mille sobitaksid täiesti vabalt iga musta ‘outfitiga’. Alus-pealislakk on aga isegi suurem rõõm. Läbipaistva laki sees on peaaegu läbipaistev sätendus sees. Teeb asja veel läikivaks.I decided to remove that stupid blonde bun i have all the time. As my hair is almost always put up in a bun. Some people have even asked if i’ve just added a blonde bun on my brunette head. Stupid 😀

Otsustasin oma heleda krunnikese likvideerida. Kuna mu juuksed on peaaegu koguaeg pea pääl krunnis. Mõni inimene on isegi küsinud, et kas ma olen lihtsalt mingi tehis blond krunni endale pealakke kinnitanud. Jube!

One thought on “Rimmel nails

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.