Spots all over
I colored my hair today. I wanted to get rid of that blonde ”leftover” and get my natural color so i wouldn’t have to color constantly. But i think it hit me a little too hard. It’s too black and almost a little grey-toned. 
Värvisin täna oma nõmeda blond-jäägi tumedaks. Tumedaks sp, et ei taha enam pidevalt värvida. Kahjuks läks liiga tumedaks vist. Liiga must ja natuke hallika alatooniga. Aga ajutiselt sobib, ei karju nii välja nagu blond. Muidugi näen nüüd kordades vanem välja. Ei välista et suve poole tagasi heledaks lähen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.