Plans in my head

So i’ve been having a crisis lately when it comes to taking a camera and taking some pictures for fun. I’ve been waiting and almost praying (if i had any faith at all) for that perfect winter weather, when it’s freezing cold + snow + bright sun. I’m literally starving for it. I remember how exicted i was last year when i was living in the country and how much fun it was to have a shoot with just nature. Yep, however fun it is to capture people and stuff, nature will always be THE place for me. 
SO, if tomorrow is as beautiful, as every morning for the past week has been, i’ll be waking up very early and get my motivation-poor ass into the woods. I feel like i need it. I’m pretty sure i will freeze to ‘death’, but i’m tryin to live with that thought 😀
I even packed everything up in the big camera backbag so i can ‘travel’ around with nothing bouncing on my hip (smaller camerabag). Plus i can take my olympus as well, it has macro lenses so i still like to use it a lot. And i haven’t decided how i will drag the tripod along, but i’ll figure that out as well. Anyway, i’m excited and i’ll go to sleep with a smile on my face 😀
Mul on päris pikalt juba kriis küljes olnud, pildistamiskriis. Ma ei ole kaameraga vist kaugemale jõudnud kui oma aed ja galerii. Ma olen endale iga päev sisestanud, et ootan seda ideaalset talveilma, teate küll: lumi, kõrge külmakraad (mis paneb kõik sädelema ja ei ole soppa-lörtsi)+ sillerdav selge päike. Mäletan täpselt kui elevil olin eelmine aasta ja kui palju ilusaid pilte sel ajal sai. Ja mis põhiline, kui hea oli see väikest sessiooni teha. Ma ilmselt olen seda juba korduvalt öelnud, aga ütlen veel. Ükskõik kui tore on inimesi, asju jne pildistada, loodus jääb ikkagi erilise koha peale minu jaoks. Ma ei taha väga sullamulla olla, aga siis olen ainult mina ja loodus. Täielik zen.
Niisiis otsustasin, et ajan oma motivatsiooni vaese pepsi metsa. Hea ilma korral muidugi. Mitu-mitu hommikut on juba ilus päike ja madal külmakraad kimbutanud, niiet peaaegu super. Pakkisin isegi kõik kraamis kaasa, k.a olympuse ja makroläätsed. See on ikkagi jätkuvalt armas kaamera! Statiivi proovin ka kaasa vedada, aga ei tea veel päris kuidas. Igatahes lähen magama naeratus näol. Homme on Annil ”jõulud” ja ”kingid kuuse all” 😀
4 thoughts on “Plans in my head

 1. Sa võiks oma varustusest eraldi postituse teha 🙂 , ma käisin ise ka laupäeval looduses rändamas, pikemalt ühe koha peal seistes ja makrot proovides oli ikka päris raske end soojas hoida 😀

  Like

 2. Täiesti teostatav mõte, jätan kõrva taha!

  Usun. Ei maksa alahinnata seda kui raske tegelikult 15 kraadise külmaga pildistada on. Eriti veel kinnasteta (õnneks isiklikult olen leidnud selliseid õhemad villased kindad, millega annab rahumeeldi ka objektiivi rõngaid keerata).

  Like

 3. Kusjuures ma pildistasin eile päris paksude kinnastega käpikutega, vahepeal andis ikka mässata, et objektiiv ikka õigesti kreerleks, aga kindaid ei raatsinud kuidagi käest ära võtta 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.