MS drawing day 1

There i go again. Decided to give some pain to my digitable and this time i picked amazing +Mari-Liis Suvi . Her face is memorable and always so bright. It was just inner instinct. Anyway. I spent about 3hrs on this today and i feel like it’s enough for today. I did learn couple of things from my Monroe ‘painting’: everytime you feel that you seem to be dragging just stop, you’ll start messing up!
So i’m allowing myself time with it. It would be devastating if i mess up just because i wanna finish it quick.
Bottom line, i hope you like it so far. I ofcourse see only not finished lines that are meant to be continued 😛
Nii läheb käiku järgmine joonistus. Otsustasin natuke digilauale valu anda ja valisin selleks ei kellegi muu kui +Mari-Liis Suvi . Tema nägu on väga meeldejääv ja alati särav. Sisetunne lihtsalt valis. Ja tal on need vahvad effektsed prillid, mis panevad kõik eriti särama. 
Tänase tulemusega veetsin aega umbes 3 tundi ja ma arvan, et see on täitsa aktsepteeritav. Õppisin oma jooksvad vead juba Monroe ‘maali’ tehes. Alati kui tunned, et tüdimus tikub ligi ja vead lausa pliiatsid vastumeelt, aitab! Sealt edasi saab ainult asja rikkuda. Niiet, ma luban endale aega sellega. Mul pole mingit tähtaega, mis on väga hea! Pole mingit põhjust see kiiruga valmis saada.

Kokkuvõttes loodan, et olete senise tulemusega rahul. Mina muidugi näed vaid otsi, mida peab edasi tõmbama!4 thoughts on “MS drawing day 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.