My first Pi-ret Jewelry earrings and more

I got myself my first Pi-ret Jewelry earrings today. They are beyond perfect. They are literally exactly what i had imagined. They are polite and not too extravagant. The gold gives sophistication and pearl adds some sweet undertone. Bottom line: i’m so happy and it’s by far the best purchase i’ve made in a long time! And i’m afraid it won’t be my last Pi-ret Jewelry buy 😛

Jewelry’lt. Käisin kolm ringi linna vahelt terve päeva jooksul kuna esimesel korral jäi isikut tõendav dok maha. Aga kõik oli väärt seda. Päeva lõpetasin imeheas tujus!  Kõrvarõngad on imelised. Täpselt sellised, mida ette kujutasin: viisakad ja mitte liiga ekstravagantsed. Kuld annab ‘elutarkuse’ ja pärl lisab armsa alatooni. Kokkuvõttes olen väga õnnelik ja olen veendunud, et see oli parim ost üle pika-pika aja. Ja ilmselt ka mitte viimane ehtepaar Piretilt 🙂Second purchase of the day was this amazing organizer ‘book’. I refuse calling it diary, it’s way too beautiful. I’ve always been sucker for those big awesome organizers. When it comes to putting information down for myself, handwritten is my thing!

Teine päevaost on see imeline märkmik-korraldaja. Olen alati olnud igasuguste märkmike ja päevikute suur fänn. Kui asi puudutab info-enda-jaoks, siis on see alati käsitsi maha kirjutatud.

2 thoughts on “My first Pi-ret Jewelry earrings and more

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.