KIKO order

I’m not a big make up user, but lipsticks and nailpolishes are just my thing. I could never have enough of those. I have oceans of nailpolishes but i only have 6 lipsticks from which 4 are red tones. 
So a week ago my sister gave me a spot in her KIKO order. She had heard that they have good things there and i purchased 3 products myself, just to try. If they turn out to be great i’ll order more. Plus my mother wanted to try their waterproof mascara. ANYWHO. Lipstick is more nude-orange than it is on the pictures. It’s a nice opposite to my other more pigmented lipsticks. And it’s a handy and tiny and beautiful, unlike maybelline tubes- they are rather awkward.
I wish i was one of those beauty bloggers, it’s so fun to take shots of makeup products. Just send my some free crap and i will capture them! 😀
Ma ei ole niivõrd suur meigi fänn, aga huulepulgad ja küünelakid on lihtsalt minu teema. Mul ei ole neid kunagi liiga palju. Küünelakke on mul lademetes, aga huulepulga kollektsioon piirdub hetkel 6 tuubiga. Millest neli on punast tooni. 
Ja kui õde nädal tagasi pakkus kohta oma KIKO tellimuses, mõtsin miks mitte. Ta ütles, et nende toodetest räägitakse head ja võiks proovida. Tellisin ise ainult kolm asja prooviks, kui sobib siis tellib juurde. Ja emale üks veekindel ripsmetušš. Igatahes huulepulk on natuke rohkem nude-koralli-oranž toon. Pildil on huulepulga toon tegelikusele väga lähedal, aga huulel on see oluliselt vähem pigmentsem kui minu ülejäänud huulepulgad. Aga see on hea vaheldus. Kõige enam meeldib mulle pulk ise. See on väga väike võrreldes kohmaga Maybelline’i pudeliga. Ümbris on hea kompaktne ja ei ole mingit ruumi raiskamist et teha pudel suuremaks. 
Hetkel tahaks olla üks neist ilublogijatest kellele saadetakse pidevalt tasuta jama, sest neid üles pildistada on nii vahva 😀


2 thoughts on “KIKO order

  1. Tead, mina olen julmalt rahul nende huumarkeriga näiteks. See on tõesti minu igalpoolkaasas toode. Nö punane tint. See ära kuivab siis on selline kerge loomulik toon õhtu otsa peal. Isegi pärast söömist. Ma kahjuks momendil ei leia seda nende listist! Üldse ma olen väga rahul nende toodetega, sest minu arust on tooted täiesti head (mitte küll alati ideaalsed) kui väga taskukohased oma taseme kohta. Tavaliselt üks veab teist alt, et kui on odav siis on ka toode halb!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.