KIKO order

I’m not a big make up user, but lipsticks and nailpolishes are just my thing. I could never have enough of those. I have oceans of nailpolishes but i only have 6 lipsticks from which 4 are red tones.Β 
So a week ago my sister gave me a spot in her KIKO order. She had heard that they have good things there and i purchased 3 products myself, just to try. If they turn out to be great i’ll order more. Plus my mother wanted to try their waterproof mascara. ANYWHO. Lipstick is more nude-orange than it is on the pictures. It’s a nice opposite to my other more pigmented lipsticks. And it’s a handy and tiny and beautiful, unlike maybelline tubes- they are rather awkward.
I wish i was one of those beauty bloggers, it’s so fun to take shots of makeup products. Just send my some free crap and i will capture them! πŸ˜€
Ma ei ole niivΓ΅rd suur meigi fΓ€nn, aga huulepulgad ja kΓΌΓΌnelakid on lihtsalt minu teema. Mul ei ole neid kunagi liiga palju. KΓΌΓΌnelakke on mul lademetes, aga huulepulga kollektsioon piirdub hetkel 6 tuubiga. Millest neli on punast tooni.Β 
Ja kui Γ΅de nΓ€dal tagasi pakkus kohta oma KIKO tellimuses, mΓ΅tsin miks mitte. Ta ΓΌtles, et nende toodetest rÀÀgitakse head ja vΓ΅iks proovida. Tellisin ise ainult kolm asja prooviks, kui sobib siis tellib juurde. Ja emale ΓΌks veekindel ripsmetuΕ‘Ε‘. Igatahes huulepulk on natuke rohkem nude-koralli-oranΕΎ toon. Pildil on huulepulga toon tegelikusele vΓ€ga lΓ€hedal, aga huulel on see oluliselt vΓ€hem pigmentsem kui minu ΓΌlejÀÀnud huulepulgad. Aga see on hea vaheldus. KΓ΅ige enam meeldib mulle pulk ise. See on vΓ€ga vΓ€ike vΓ΅rreldes kohmaga Maybelline’i pudeliga. Ümbris on hea kompaktne ja ei ole mingit ruumi raiskamist et teha pudel suuremaks.Β 
Hetkel tahaks olla ΓΌks neist ilublogijatest kellele saadetakse pidevalt tasuta jama, sest neid ΓΌles pildistada on nii vahva πŸ˜€


2 thoughts on “KIKO order

  1. Tead, mina olen julmalt rahul nende huumarkeriga nÀiteks. See on táesti minu igalpoolkaasas toode. Nâ punane tint. See Àra kuivab siis on selline kerge loomulik toon áhtu otsa peal. Isegi pÀrast sââmist. Ma kahjuks momendil ei leia seda nende listist! Üldse ma olen vÀga rahul nende toodetega, sest minu arust on tooted tÀiesti head (mitte küll alati ideaalsed) kui vÀga taskukohased oma taseme kohta. Tavaliselt üks veab teist alt, et kui on odav siis on ka toode halb!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.