Yeah well, i tried!

Playing with Berta is always like a one way street. The one who wastes the most energy is me. She hardly moves her grumpy face and only hits the object when she’s really annoyed by the fact that i push it in her face all the time 😀
Bertaga mängimine on nagu ühesuunaline tänav. Ainuke kes kuhugi liigub / midagi liigutab olen mina. Ta vaevu liigutab oma pahurat nägu. Vaid mõned üksikud korrad äsab lelule ja seda vaid sp, et ma seda talle järjepidevalt näkku topin 😀


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


3 thoughts on “Yeah well, i tried!

  1. Hahahhaha ta on täpselt nagu minu Liisu.Isegi näoilme on sama!:)) Aga muidu ta ka vahib seda mänguasja samal ajal kui mina jooksen higi väljas,Tema lebotab maas ja natuke katsub käpaga ja sellega ka asi piirdub!:))) Aga kui annad talle pistaatsia pähkli-no juudas,siis on parem eest ära kaduda,sest muidu ta jookseb su pikali!:)))

    Like

  2. mul on üks vana täring mis veereb hästikuna on ümarate servadega ja seda ta laamendab üle elamise kui tal tuju on. Aga ainult kord kuus on selline tuju, kui sedagi 😀

    Like

  3. Haha, mul on ka vahest kassiga mängides nii, et mina olen see, kes mööda tuba ringi jookseb ja tema ei vaevu ennast liigutamagi. Aga kui mõni oks kuskilt tuua, siis ta ei saa enam pidama, eriti kui see vaiba alla panna 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.