Yeah well, i tried!

Playing with Berta is always like a one way street. The one who wastes the most energy is me. She hardly moves her grumpy face and only hits the object when she’s really annoyed by the fact that i push it in her face all the time πŸ˜€
Bertaga mΓ€ngimine on nagu ΓΌhesuunaline tΓ€nav. Ainuke kes kuhugi liigub / midagi liigutab olen mina. Ta vaevu liigutab oma pahurat nΓ€gu. Vaid mΓ΅ned ΓΌksikud korrad Γ€sab lelule ja seda vaid sp, et ma seda talle jΓ€rjepidevalt nΓ€kku topin πŸ˜€


Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 


3 thoughts on “Yeah well, i tried!

  1. Hahahhaha ta on tΓ€pselt nagu minu Liisu.Isegi nΓ€oilme on sama!:)) Aga muidu ta ka vahib seda mΓ€nguasja samal ajal kui mina jooksen higi vΓ€ljas,Tema lebotab maas ja natuke katsub kΓ€paga ja sellega ka asi piirdub!:))) Aga kui annad talle pistaatsia pΓ€hkli-no juudas,siis on parem eest Γ€ra kaduda,sest muidu ta jookseb su pikali!:)))

    Like

  2. mul on ΓΌks vana tΓ€ring mis veereb hΓ€stikuna on ΓΌmarate servadega ja seda ta laamendab ΓΌle elamise kui tal tuju on. Aga ainult kord kuus on selline tuju, kui sedagi πŸ˜€

    Like

  3. Haha, mul on ka vahest kassiga mΓ€ngides nii, et mina olen see, kes mΓΆΓΆda tuba ringi jookseb ja tema ei vaevu ennast liigutamagi. Aga kui mΓ΅ni oks kuskilt tuua, siis ta ei saa enam pidama, eriti kui see vaiba alla panna πŸ˜€

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.