Hectic wednesday

   Today has been rather hectic. Weather wise it was perfect. Spring is so here and it’s more than amazing. I went to purchase couple of things and came home like a camel. Footnote: i was with a bike for the first time this spring.
   I got two JOIK candles that i haven’t had before (they are more fresh, just like spring), couple of loungewear from Seppälä, an amazing scarf and two pair of boots. 
   Boots were rather impulse purchases. I went to Sportland first to see if converse sneakers are available now as the spring is knocking on our doors. But no. Just high ones and i want low pair, 2 to be exact (blue and white). Anyway those boots were originally 45€ in Walking (i haven’t purchase anything from walking for a while now and if i did, it was with my hands tied) and were on sale -70%. So i thought: what the hell.. I’m pretty sure they won’t last that long because let’s be honest, Walking sells crap, but these boots never go out of style and they are beautiful. 
   On the second half of my day i got some sad news. Current work chapter is closing. It’s really-really sad, but i don’t really wanna panic so i’m locking this in a box 😛
Tänane päev on olnud suhteliselt ärev. Ilma pool oli ideaalne. Kevad oli sada protsenti kohal. Läksin ‘linna’, et osta paar uut asja ja tulin koju nigu kaamel (olgu öeldud, et olin esimest korda selle kevade jooksul rattaga).
Soetasin kaks uut JOIK küünalt, mida mul ennist pole olnud (need on rohkem värsked ja ‘kevade’ lõhnaga), paar lebopluusi Seppäläst, super salli ja kaks paari saapaid.
Saapad olid täiesti impulssostud. Läksin kõigepealt Sportlandi, et uurida, mis seis on Converse tennistega. Loomulikult ei olnud muud kui kõrge äärega. Mina otsin siiski madalaid kevadeks-suveks (siniseid ja valgeid). Kuna neid ei olnud, siis läksin vaatasin niisama Walkingusse ja need kaks imeilusat saapapaari olid allahinnatud 45€ pealt 70%. Neid oli seal lademetes (go figures). Kuna roomik-saapad on suht aegumatu, siis mõtsin, et ostan. Kaua nad ilmselt vastu ei pea kuna olgem ausad, Walking müüb jama, aga ehk pisut peab. Ilusad on nii või teisiti.
Teises päeva osas sain kurva uudise. Minu hetkene töö’peatükk’ on lõppemas. See on ikka hirmkurb, aga kuna ma paanitseda ei soovi, siis pakin selle tunde karpi 😀 Lahkun vaid heade mälestustega!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.