Guess sneakers

I’m not usually that type of person who would actually purchase something from Guess. Their stuff it just not my style. But when my aunt brought these from US i was pretty amazed how much i liked them. I was warming up to them more and more by every minute. And when i got my gorilla feet in them, oh gosh… they are so comfy. They are as comfy as converse sneakers. And when they are on, the fact that they are pretty multicolored and not…well white.. that doesn’t bother at all. It has it’s hidden appeal that you can’t really describe. Bottom line, i keep waiting for my new white all star sneakers, but it seems that all other sneakers keep finding my instead 😀
Ma ei ole tegelikult sellist stiili inimene, kes üldse kunagi midagi Guessist soetaks. Kõrgbrändid on fine by me, aga Guess käib pea iga tootega vastu karva (tugevalt subjektiivne minu seisukohalt). Aga kui tädi tõi mulle need kaunitarid USA’st, olin päris hämmingus kui väga mulle need meeldima hakkasid. Esmapilgult olin tsut-tsut skeptik (nagu alati, ma olen nigu võõrastav kass, kes ei tule pool päeva voodi alt välja). Iga möödunud minutiga kiindusin ainult enam neisse. Võib öelda, et mul on jalanõudega kohe pisut ebaharilik ”suhe”. Kui leian need õiged, siis võin vabalt maha pikali visata ja tõtt vahtida tunnikese, kaks või kümme. Ja kui ma need jalga sain. Oeh, milline mugavus. Ei taha küll oma truud ‘kaasat’ converse’i pahandada, aga pea sama mugavad, isegi võibolla enam (rohkem ei tunnista seda). Nad on päris kirjud, mis mind natuke eemale peletasid , aga jalas kaugemalt vaadates on neil mingi terviklik võlu, mida ei annagi vist kirjeldada. Kokkuvõttes näib, et sel ajal kui mina ootan oma järgmiseid all star valgeid tenniseid, jõuavad minuni vaid kõik teised jalavarjud 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.