Guess sneakers

I’m not usually that type of person who would actually purchase something from Guess. Their stuff it just not my style. But when my aunt brought these from US i was pretty amazed how much i liked them. I was warming up to them more and more by every minute. And when i got my gorilla feet in them, oh gosh… they are so comfy. They are as comfy as converse sneakers. And when they are on, the fact that they are pretty multicolored and not…well white.. that doesn’t bother at all. It has it’s hidden appeal that you can’t really describe. Bottom line, i keep waiting for my new white all star sneakers, but it seems that all other sneakers keep finding my instead 😀
Ma ei ole tegelikult sellist stiili inimene, kes ĂŒldse kunagi midagi Guessist soetaks. KĂ”rgbrĂ€ndid on fine by me, aga Guess kĂ€ib pea iga tootega vastu karva (tugevalt subjektiivne minu seisukohalt). Aga kui tĂ€di tĂ”i mulle need kaunitarid USA’st, olin pĂ€ris hĂ€mmingus kui vĂ€ga mulle need meeldima hakkasid. Esmapilgult olin tsut-tsut skeptik (nagu alati, ma olen nigu vÔÔrastav kass, kes ei tule pool pĂ€eva voodi alt vĂ€lja). Iga möödunud minutiga kiindusin ainult enam neisse. VĂ”ib öelda, et mul on jalanĂ”udega kohe pisut ebaharilik ”suhe”. Kui leian need Ă”iged, siis vĂ”in vabalt maha pikali visata ja tĂ”tt vahtida tunnikese, kaks vĂ”i kĂŒmme. Ja kui ma need jalga sain. Oeh, milline mugavus. Ei taha kĂŒll oma truud ‘kaasat’ converse’i pahandada, aga pea sama mugavad, isegi vĂ”ibolla enam (rohkem ei tunnista seda). Nad on pĂ€ris kirjud, mis mind natuke eemale peletasid , aga jalas kaugemalt vaadates on neil mingi terviklik vĂ”lu, mida ei annagi vist kirjeldada. KokkuvĂ”ttes nĂ€ib, et sel ajal kui mina ootan oma jĂ€rgmiseid all star valgeid tenniseid, jĂ”uavad minuni vaid kĂ”ik teised jalavarjud 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.