I watch Pluto

That’s right, i watch Pluto and Mickey while i eat pancakes  /  Tõsi, ma vaatan Pluto ja Miki multikat pannikate söömise ajal 😉

I’ve been taking a long walk every evening with this old fella. It’s been couple of years since Rambo was regularly walken with (he’s old and has his health issues). It’s really nice to let him run freely in the forest! 
Ma olen hiljuti pea iga õhtu viinud Rambo metsa jalutama (päris pikalt). Temaga pole juba aasta-kaks käidud regulaarselt jalutamas (ta on vanaks saamas ja sellega käsikäes tulevad päris mitmed terviseprobleemid). Jube tore on koera metsas lahti lasta. Ta jookseb päris kaugel, aga mitte kunagi liiga. Kui mina peatun, et järjekordsest lehest pilti teha, siis ringleb R umbes 10m raadiuses minust. Ühesõnaga, mul hirmu pole, et ta plehku paneb. Ta selleks natuke liiga palju memmekas 😀

pictures via phone / pildid telefoniga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.