My day off

Täna aitasin Jaanikat blogi asjus. Nimelt (taas)avastas ta kahe tulba süsteemi, mis on justkui loodud neile kes kirjutavad kahes keeles. Olin üsna üllatunud, et ei tulnud ise selle peale. Ja veel rohkem olen üllatunud, et keegi seda ei kasuta. Suuresti kindlasti sp, et blogger ei paku selleks nuppu nagu on teksti joondamiseks. Mina proovin igatahes ära.
Täna hommikul jätkus mu õnnetu ‘aeg’ kui seda võib nii kutsuda. Nimelt on kukkumisest põrutada saanud ka iga viimne liiges ja närv minu keres. Olin hüsteeriliselt õnnelik, et üldse voodist püsti sain. Käed liikusid minimaalselt ette-taha-kõrvale. Kohutav.
Vaba päeva puhul läksin metsa. Ilm oli küll sombune, aga vot riskisin. Kui olin kaugel paksus ‘metsas’ hakkas loomulikult seenevihma ‘kallama’. Elasin üle, pikalt ei passinud.
Today, while i was helping Jaanika with her blog, we (read: she) rediscovered this great writing ‘style’. With two columns. It’s so convenient for people who are writing in two languages. I’m pretty surprised that i haven’t thought of it before. And why don’t more people use it. Probably because blogger don’t provide a button for that, like it does for alignment. Bottom line, i will totally give it a try! 
Today, when i woke up, my miserable ‘day’ continued. Namely every joint and nerve in my body was sore and locked. I was psyched to even get out of bed. Couldn’t move my arms or legs much. Took me a while to get moving. 
To ‘celebrate’ my day off i went to the woods. I’m creepy like that. Anyway… the weather was horrible. But ofcourse it started to rain as well. Survived that! Didn’t stay for long though.

7 thoughts on “My day off

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.