Fresh blossom

Tundub, et see aasta jääb korralik kevad vahele. Ilmad on nii jahedad olnud… justkui sügis käes. Ja ilmselt tuleb kohe-kohe üks korralik suvi. Ikka nii korralik, et tuleb oma kaks patja ja voodilina maha vedada ja seal suvi veeta. Hea jahe.
Igatahes, täna jäi koerapoiss koju kuna köhis hommiku poole. Ta meil kõrges eas härra ja tervisehädad on kerged tulema. Ja sestap ei hakanud teist piinama pika jalutuskäiguga. Üksi on loomulikult kordades igavam! Samas pole midagi paremat kui hea muusika kõrvus ( metsasügavuses asendub linnulauluga ) ja värske kasvav loodus ümberringi. Praegu on metsas veel ekstrailus kuna kõik õitseb + kõik lehed läigivad nooruses.
Need värvid, oi need värvid. Aastas on kaks ilusaimat aega. Kevade keskpaik, mil lehed on säravrohelised ja läigivad. Ning talv- madala külmakraadiga, sädelev paks lumi puudel ja väljadel. Mõnna!

Seems like this year we’re missing the real spring all together. There are only few lucky days while we really feel it. But at this point we’re having fall… yet again. And soon there’ll be summer with unbearable heat. You’ll have no other option than to drag your two pillows and your sheet on the ground. 
Anyway. Today i left the pup home. He was coughing in the morning and i didn’t want to risk it. He’s old and health problems have caught up with him. To be honest, it’s pretty dull walking without him. On the other hand there’s nothing better than good music in your ears and growing fresh spring around you. It’s especially beautiful now while the leaves are still growing and shining + various blossoms.
Those colors. There are two ‘highlights’ in one year. Growing spring, sun, shining leaves, sunlight through leaves, blossoms and so on. And then there’s cold winter day, very low degrees, sun sparkling on the snow, thick snow on the trees and fields. Awesome!

2 thoughts on “Fresh blossom

  1. Statiivi kasutan siis kui endast vaja edevaid pilte või päikesevaese ilmaga. Õhutul ka loomulikult. Mul kaamera kõrget ISO ei kannata, sestap peab hämaras vähimal võimalusel statiivi otsa saama. Aga päeval pole probleemi. Iso madal ja saab väga ilusti hakkama, isegi käe otsas nagu näha. Niivisi ringi käies ja jalutades üldiselt statiivi kaasas ikkagi pole, väga harva!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.