Little Kiko order

Sain hiljuti kätte oma uue Kiko tellimuse. Või siis pigem paar piiska tervest tellimusest. Siin-seal natuke säutsusin, et kohutav kogemus seljataga. Aga tuleb välja, et omapoolne viga oli ka täiesti olemas, niiet Kiko’t kahjuks kõiges süüdistada ei anna. Internetis tellides jama sisse sattuda on kõige suurem ebaõnn, sest selle lahendamine võtab kuid aega. Oleks tellimus väike ja kulud samuti, siis ei viitsiks tõmmelda (see tähendab, et mu õde jamab klienditeenindusega), aga ost oli suur ja selle nimel ikka liigutab. Kahju iseenesest, et seekord enam kui pooled tooted saamata jäi. Sest Kiko tooted pole siiani alt vedanud.

I recently received my Kiko order. At least tiny part of it. I whined here-and-there that this time we weren’t so lucky. But i can’t say that it was no fault of ours. We made our mistakes which is unfortunate, because resolving this issue takes time, and a lot of it. That’s what i call ordering from online. If our order was small and expenses too, we wouldn’t even lift a finger, it takes so much time and effort. There’s even no guarantee that it will actually work out. And beyond that, it’s even more sad because the product Kiko produces is actually really good but this experience still leaves a sting behind. 

Pean ütlema, et see huulepulk on jumalik. Peale kandes ei jää rasvane. Mis on mulle eriti oluline. Kui tavaliselt huuli kokku ‘plaksutad’ siis on ikka selline tunne, et pisut kleepuvad huuled kokku. Isegi kui leiad kõige matima huulepulga üldse. Aga antud värviga ma tõesõna unustasin, et see peal on. Pikalt ei kandnud, seega ei oska veel muljetada kuidas ka peal püsib.
Toon iseenesest on rohkem ploomi-lilla-punane. Pildid on rohkem punane. Kusjuures tegelikult ka laivis värv punane, peale kandes tuleb selline lillakas ploomitoon sisse. Igatahes, jumaldan!
I must say this lipstick is divine. Applying it, it doesn’t feel ‘greasy’ as most lipsticks do. Even if you find the most mat tone ever. But with this one, i barely even felt that it was on. I really see it being really comfy. I haven’t worn it for a long period, so i can’t really comment on ‘lastingness’.
The tone is more like plum-purple-red. On the pictures it’s more like red and also in reality, but when you apply it, it adds this plum tone too. Anyway, i love it!

See vildikas sai tellitud puhtalt huvi pärast. Aga pean ütlema, see on mulle laisale inimesele kohe ekstra veenev. Töötab täpselt nagu marker, püsib peal ka sama kaua. Eriti igalpool mujal kui huultel! Huuled peavad ilusti terved olema, et see püsiks ekstrailusti. Ja täpselt nagu markeriga, saab parema tooni kui ootad, et kuivaks ja siis värvid teist korda. Igatahes väga huvitav oli proovida.
Ei olnud eriti vaimustuses, et sel on mingi kommi (mingi tundmatu magusam maitse) lõhn ja mekk. Ei söö ju seda otse, aga koguaeg on suus selle maik. Ei ole õnneks selline intensiivne ja tugev, pigem selline millega harjub ära. Aga see ei vähene ajapikku, püsivalt koguaeg 😀
I got this ‘marker’ just to satisfy my curiosity. But to be honest, it’s so convenient for people who are way too lazy or unmotivated to put on lipstick all the time. It works just like a marker and it lasts just as long. Especially everywhere except your lips. Your lips have to be in real good shape for it to last just as long. My lips are currently a little ‘out of order’, so it started to fade on the spots where lips are damaged. But in overall it lasted the whole day and through night (just wanted to see how long it lasts). Anyway, it was fun to try it!
I wasn’t so psyched about the fact that it smelled and tasted like some kind of candy. It wasn’t too intense so i’d had to scrape it off, but it lasted the whole time i wore it. Fortunately you forget about it quickly 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.